Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ în Liga I. Keşeru pleacă de la FCSB şi semnează deja cu o altă echipă de cupele europene. Atacantul scapă de Gigi Becali

Surpriză URIAŞĂ în Liga I. Keşeru pleacă de la FCSB şi semnează deja cu o altă echipă de cupele europene. Atacantul scapă de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru este în conflict cu Gigi Becali şi nu mai are nicio şansă să evolueze pentru FCSB, conform declaraţiilor oferite de patronul roş-albaştrilor, astfel că atacantul a început acum să-şi caute altă echipă.

Claudiu Keşeru a avut un start foarte bun la revenirea la FCSB, în toamna anului trecut, când a marcat trei goluri în primele trei meciuri jucate pentru vicecampioana României. Însă, în ultima lună, atacantul de 35 de ani a intrat în conflict cu Gigi Becali, după ce patronul echipei a luat decizia de a-l exclude din lot.

"Am zis că lucrurile sunt clare cu Keşeru, iar după Burlacu eu vreau să îl văd cum joacă şi pe Mamut. La el am o posibilitate de prelungire a contractului pe încă trei ani şi vreau să îl văd pe Mamut la lucru ca să îmi dau sema dacă merită să prelungesc cu el sau nu.

Iar Burlacu să fie foarte atent că, dacă îşi mai bate joc de o asfel de fază, aşa cum a făcut-o la Mioveni, s-ar putea să nu mai aibă şi alte posibiităţi. La mine ori joci fotbal, ori te duci în altă parte" , a declarat Gigi Becali.

Nemulţumit de statutul său de acum de la FCSB, Claudiu Keşeru a început deja negocierile cu altă echipă cu pretenţii din Liga I. Atacantul de 35 de ani este dorit de Sepsi Sf. Gheorghe, la finalul actualului sezon, însă Keşeru a pus câteva condiţii înainte de a bate palma cu oficialii clubului.

Atacantul le-a promis oficialilor lui Sepsi că va semna contractul doar dacă echipa se va impune în Cupa României pentru a evolua în cupele europene. De altfel, patronul clubului din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a recunoscut că este interesat să-l aducă la echipă pe Claudiu Keşeru începând din vara acestui an.

"Aş minţi dacă aş spune că nu-l vreau la Sepsi. Dacă ar vrea să vină la noi, eu cred că l-aş aştepta cu braţele deschise" , a declarat Laszlo Dioszegi pentru Pro TV.

  • Sepsi ocupă locul 10 în Liga I, iar în Cupa României este în semifinale
  • Claudiu Keşeru este evaluat la 1,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: keserufcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare