Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă: ”Un ţăran parvenit”

Mircea Rednic, atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă: ”Un ţăran parvenit”
Comentarii

Mircea Rednic s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă, despre care spune că ”este un ţăran parvenit” şi pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo.

Mircea Rednic şi Ionuţ Negoiţă n-au trecut peste conflictul pe care l-au avut în vara lui 2019, când antrenorul a plecat de la Dinamo.

Acum, Mircea Rednic lansează un nou atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă, pe care îl consideră principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă în care a ajuns dinamo:

Rednic, despre Ionuţ Negoiţă: ”A vândut jucători de 10 milioane de euro şi n-a investit”

Ultima colaborare pe care Mircea Rednic a avut-o cu Dinamo a început în octombrie 2018 şi s-a încheiat în iunie 2019. Fostul fundaş a plecat atunci cu scandal şi a avertizat că Ionuţ Negoiţă o va aduce pe Dinamo într-o situaţie foarte grea.

De altfel, Mircea Rednic s-a şi arătat atunci dispus să investească în Ştefan cel Mare, dar nu a ajuns la o înţelegere cu Ionuţ Negoiţă. Ulterior, între cei doi au avut loc mai multe schimburi de replici dure.

Acum, Mircea Rednic a lansat un nou atac tăios la adresa lui Ionuţ Negoiţă, pe care îl numeşte ”un ţăran parvenit”:

”Acum e o nebuloasă, nu ştim cine e acţionar. I-a luat nu ştiu ce avocat din Alba Iulia, i-a pasat. Când lucrurile nu sunt clare şi văd un ”mare salvator” care a venit, un ţăran parvenit, se mai aşează şi la masa credală să-şi mai recupereze bani, pentru că nu a luat destul când a fost ”mare” conducător.

Din surse sigure, s-au vândut jucători de peste 10 milioane de euro şi el nu a investit. Şi el se mai aşează să mai recupereze la ce mese şi la ce preţuri se lucra când eram la Dinamo.

L-am văzut că mai apare şi mai dă, se dă mare specialist, tu şi celălt pe care îl ţii în brate, pe Iuda. Îţi spun sigur că nu Bratu făcea lotul, el făcea.

Că mă suna Bălănescu şi mă întreba de Meza Colli, şi îi ziceam: ”tu nu ai antrenor? Spune-i lui Bratu să mă sune şi cu el vorbesc altfel. Ţie îţi spun că e cel mai bun”. Şi l-au luat şi nu a fost bun”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare