Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu junior, uluit de cuvintele fotbalistului său: "Are declaraţii tâmpite şi tulburări de personalitate". Cine l-a deranjat pe fiul patronului de la FCU Craiova

Mititelu junior, uluit de cuvintele fotbalistului său: "Are declaraţii tâmpite şi tulburări de personalitate". Cine l-a deranjat pe fiul patronului de la FCU Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu junior, cel care conduce FCU Craiova alături de tatăl său, l-a taxat pe portarul Robert Popa, pentru anumite declaraţii pe care fotbalistul le oferă reprezentanţilor media. De asemenea, fiul lui Adrian Mitielu a mutat atenţia asupra Cupei României.

Adrian Mititelu junior s-a dezlănţuit la adresa unui fotbalist de la FCU Craiova

FCU Craiova 1948 este pe locul 14 în Superliga, cu 16 puncte, şi poate fi aruncată pe loc direct retrogradabil de Dinamo, dacă alb-roşii înving Petrolul, luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

După 1-2 cu Oţelul, portarul lui FCU Craiova, Robert Popa, a spus că unii dintre colegii săi vor să părăsească echipa, iar declaraţia a deranjat conducerea. 

Adrian Mititelu junior a venit la conferinţa de presă în locul antrenorului Nicolo Napoli şi l-a acuzat pe fotbalistul său că are probleme de sănătate. 

"(n.r. despre Robert Popa) Faptul că nu mai există unitate a spus-o chiar Popa prin ce a declarat el. Faptul că vorbeşti de alţi colegi arată că nu mai e unitate. Popa e un obişnuit al acestor declaraţii tâmpite.

Da, Popa care susţinea că eu l-am scos din echipă, când eu am fost primul care a postat disperat să intre Popa în poartă. Acum un an şi jumătate a spus chiar că am vrut să-l bat. Are nişte tulburări de personalitate, dar este un jucător cu un talent imens.

Azi (n.r. - cu Oţelul) a apărat foarte bine, chiar dacă a primit două goluri. Are aceste scăpări la interviuri probabil din frustare, pentru vârsta sa (n.r. 21 de ani), faptul că a fost de mic la loturile naţionale...

Poate spera şi el că dacă echipa evolua altfel, poate şi evoluţiile lui erau altfel. Semnalul de alarmă se ridică în vestiar, nu la interviuri. Poate să ridice antrenorul sau eu, nu un jucător şi să spună despre alţii că sunt individualişti", a spus Adrian Mititelu junior. 

FCU Craiova vrea să salveze sezonul în Cupa României

În sferturile de finală ale Cupei României, FCU U Craiova o întâlneşte pe Voluntari, miercuri, de la 18:00, iar pentru olteni poate fi începutul revenirii pe traiectoria dorită. 

"Sper să ne calificăm în semifinalele Cupei României. Acel meci poate să fie un impuls către un nou început. Dacă şi la Iaşi se întâmplă o catastrofă, deja intri în nişte meciuri infernale. 

Trebuie să-i trezesc pe jucători la realitate. Încă se mai poate salva această echipă. Cu înjurăturile ne-am obişnuit deja. Ne apasă zecile de milioane de euro investite în fotbal şi că ne aflăm la retrogradare. Asta e dezamăgirea cea mai mare.

Craiova a arătat că poate să bată orice echipă din România, dar să şi piardă cu oricine, chiar şi la 3-0. Asta e Craiova care ne încântă şi ne face zilele mai amare. Eu am în continuare maximă încredere în jucători", a adăugat Adrian Mititelu junior despre obiectivul celor de la FCU Craiova

Afla mai multe despre: adrian mititelu junioradrian mititelurobert popa craiovafcu craiova otelul 

viewscnt
Articole similare