Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a aplicat la FCSB o regulă învăţată de la tatăl său: "E greşeala mea asta. Eu am băgat la cap că a fost idolul meu" | EXCLUSIV

MM Stoica a aplicat la FCSB o regulă învăţată de la tatăl său: "E greşeala mea asta. Eu am băgat la cap că a fost idolul meu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a ghidat în carieră pe un sfat primit din partea tatălui său. Însă, după eliminarea lui Valentin Creţu în meciul cu FCU Craiova 1948, a recunoscut că este pregătit să aplice şi amenzi, contrar celor pe care le-a învăţat din partea părintelui.

Eliminarea lui Vali Creţu îl poate face pe MM Stoica să treacă peste sfatul primit din partea tatălui său

FCSB s-a impus cu FCU Craiova, scor 2-1, în Superliga, însă au existat şi motive de nemulţumire în tabăra bucureşteană. Gigi Becali a recunoscut că a ajuns să-i pară rău că nu l-a lăsat să plece pe Valentin Creţu, după ce fundaşul titular cu echipa din Oltenia a fost eliminat. 

De altfel, MM Stoica a comentat eliminarea lui Valentin Creţu, însă a avut şi un aspect de evidenţiat în evoluţia jucătorului de 34 de ani. 

"Creţu, până la prostia asta (n.r. - eliminarea), a făcut un meci excelent, că Bahassa îţi face probleme mari de tot când e într-o zi bună, iese mereu ceva de la el. Creţu s-a apărat bine la el. La Creţu e exces de energie, a comis-o şi el, am comis-o şi eu. Cineva e vinovat. Nu, antrenorii nu-i amendează", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

MM Stoica: "Orice, dar nu le lua din bani, că acolo intervine ură"

Apoi, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB şi-a asumat faptul că n-a impus amenzi pentru eliminări sau acte de indisiplină.

MM Stoica a recunoscut că a învăţat o lecţie importantă de la tatăl său, pe vremea când cel din urmă avea funcţie de conducere. Oficialul FCSB a spus de ce nu este recomandat ca cei din subordine să fie amendaţi, însă acum pare că este pregătit să facă şi acest pas şi să ia decizii drastice la echipă. 

"Trebuie să luăm măsuri, clar. Poate am greşit când am zis să nu luăm măsuri, că am zis să nu amendăm, să nu facem, dar probabil am greşit, iar greşeala e a noastră. 

E greşeala mea asta. Nu pot lua martori, că nu mai e printre noi. Tatăl meu a condus 7.500 de oameni. Mi-a zis că dacă ajungi să conduci un colectiv... Orice, dar nu le lua din bani, că acolo intervine ură. Când i-ai luat omului bamnii, o relaţia nu se poate repara şi am băgat la cap, pentru că a fost idolul meu, dar e greşeala mea. E clar. 

Gigi aici a dat libertate totală, niciodată nu s-a băgat să dea amenzi. A zis că dă, dar n-a mai dat", a adăugat conducătorul de la FCSB, MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicamihai stoicafcsb fcu craiovamm stoica regula fcsb 

viewscnt
Articole similare