Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a avut, la o zi distanţă, încă un mesaj pentru George Puşcaş, după ce l-a făcut praf! "Ieri eram puţin nervos. Aştept să zic 'm-ai învins'". Ce i-a transmis

MM Stoica a avut, la o zi distanţă, încă un mesaj pentru George Puşcaş, după ce l-a făcut praf! "Ieri eram puţin nervos. Aştept să zic 'm-ai învins'". Ce i-a transmis

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a revenit cu un mesaj pentru George Puşcaş, atacantul pe care "l-a şifonat" după Kosovo - România.

Mihai Stoica l-a desfiinţat pe George Puşcaş după Kosovo - România, iar la o zi distanţă a avut un nou mesaj

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Pe un teren greu şi cu un adversar solid în faţă, tricolorii s-au chinuit să ajungă la poartă, iar tras la răspundere a fost atacantul venit sub tricolor de la Genoa, proaspăt promovată în Serie A. 

Mihai Stoica l-a criticat pe George Puşcaş şi a pus sub semnul întrebării prezenţa sa în lot, dar la o zi distanţă şi-a schimbat atitudinea. 

Oficialul de la FCSB a lăsat de înţeles că a avut o reacţie peste măsură şi s-a repliat printr-o urare pentru George Puşcaş. Mihai Stoica aşteaptă ziua în care atacantul va fi decisiv şi atunci se va recunoaşte învins. 

"Dacă Alibec nu era în regulă, trebuia să stea afară din lot. Începeai cu Puşcaş, că are experienţă, are forţă pe un asemenea teren şi cu un asemenea adversar. Dar dacă îl vedeai că nu e într-o zi bună, îl scoteai. 

M-am calmat, că ieri eram puţin nervos. Abia aştept să facă un meci bun şi să zic <<M-ai învins>>. La ce valoare avea Cămătaru, parcă mi se pare dor de ce fotbal am avut", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

  • 10 goluri în 34 de meciuri are George Puşcaş în naţionala României. 

Afla mai multe despre: george puscasmihai stoicakosovo romania 

viewscnt
Articole similare