Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a transmis un mesaj războinic înaintea partidei cu Andorra. ”Să plece acasă.” Ironia oficialului FCSB. ”Va fi meci greu”

MM Stoica a transmis un mesaj războinic înaintea partidei cu Andorra. ”Să plece acasă.” Ironia oficialului FCSB. ”Va fi meci greu”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica este convins că România va câştiga meciul cu Andorra. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului nu crede că reprezentativa statului din Munţii Pirinei va pune probleme tricolorilor.

România este favorită clara înaintea meciului cu Andorra de pe Arena Naţională. Oaspeţii de la Bucureşti nu au câştigat niciun meci din cele cinci disputate până acum în compania naţionalei noastre şi se pot lăuda cu foarte puţine victorii importante de-a lungul istoriei.

MM Stoica nu crede că Andorra poate emite pretenţii cu România. ”Au făcut şi ei două puncte, dar ajunge!”

Oficialul FCSB a reamintit de cele două egaluri reuşite de Andorra în grupă, pe terenul lui Kosovo şi acasă, cu Belarus. Cu toate că andorezii au mai produs surprize pe teren propriu, în deplasare situaţia este alta. Andorra a obţinut doar două victorii în ultimii cinci ani pe teren străin, cu Liechtenstein şi San Marino.

”Măcar pe Andorra îi batem? (n.r. Râde) Ar trebui să-i batem, nu? I-am bătut în deplasare. Au făcut şi ei două puncte în grupă, dar ajunge! Lasă, le-au făcut, să plece acasă aşa cum vin. 
(n.r. Despre Naţionala Andorrei) Au venit deja? Stau în camere single? Dacă stau în camere single, avem meci greu (n.r. râde)”, a declarat Mihai Stoica.

Căpitanul Andorrei îi avertizează pe tricolorii lui Edi Iordănescu: ”Obiectivul este să câştigăm”

"România este favorită. De fapt, este una dintre favoritele grupei după clasament, dar noi vom încerca să le facem o misiune dificilă. Vrem şi noi să avem şansa noatră. Un punct poate fi ceva pozitiv, dar obiectivul trebuie să fie toate cele trei puncte. Bineînţeles, toată lumea luptă pemntru trei puncte, dar va depinde şi de cum va arăta meciul. Poate fi un lucru pozitiv pentru noi şi un punct

România merită să fie unde este în acest moment, la fel ca toate celelalte echipe din grupă. Trebuie să recunoaştem că România este o echipă foarte bună, cu o idee de joc foarte bună. În ceea ce priveşte clasamentul, Elveţia, Belarus, Kosovo şi toate celelalte echipe au punctele pe care le merită", a spus Marc Pujol, la conferinţa de presă.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaechipa naţionalăeuro 2024 

viewscnt
Articole similare