Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naomi Osaka, în optimi la Indian Wells. Halep trebuie să câştige turneul pentru a o depăşi pe japoneză

Naomi Osaka, în optimi la Indian Wells. Halep trebuie să câştige turneul pentru a o depăşi pe japoneză

Tenis

Comentarii

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe americanca Danielle Collins, locul 25 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, la care este deţinătoarea trofeului.

Osaka s-a impus după un meci de o oră şi 22 minute şi va evolua în manşa următoare cu elveţianca Belinda Bencic, locul 23 WTA, care a întrecut-o, tot cu scorul de 6-4, 6-2, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 59 WTA, după 67 de minute de joc.

În urma acestui rezultat, Osaka devine greu de coborât de pe prima poziţie a clasamentului WTA, după acest turneu. Numai Simona Halep o poate întrece şi numai dacă va câştiga competiţia californiană. Osaka îşi va păstra locul I mondial dacă va ajunge în finală. 

Halep, locul 2 WTA, şi Osaka se pot întâlni doar în ultimul act. În acest moment, jucătoarea română este pe lcoul 3 WTA, în clasamentul "live". Ea are nevoie de o victorie, marţi, cu Marketa Vondrousova, pentru a reveni pe poziţia secundă.

Afla mai multe despre: osaka 

viewscnt
Articole similare