Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala României îşi poate lua adio de la Boloca! Presa din Italia a dezvăluit planul lui Luciano Spaletti. ”Este în căutarea noului Jorginho”

Naţionala României îşi poate lua adio de la Boloca! Presa din Italia a dezvăluit planul lui Luciano Spaletti. ”Este în căutarea noului Jorginho”

Serie A

Comentarii

Revenirea lui Daniel Boloca în naţionala României pare doar un vis, atât pentru oficialii FRF, cât şi pentru suporterii români. Mijlocaşul lui Sassuolo a avut prestaţii impresionate în acest start de sezon în Italia şi a intrat în vizorul ”Squadrei Azzurra”.

În luna decembrie a anului trecut, Roberto Mancini, omul care pregătea naţionala Italiei la acea vreme, l-a selecţionat pe Boloca în vederea unui cantonament organizat al ”Squadrei Azzurra.” La scurt timp după, Boloca a declarat că preferă să joace pentru Italia, în cazul în care va fi chemat la lot. Mijlocaşul născut în Italia, cu părinţi români, pare tot mai aproape să îmbrace tricoul Italiei, lucru ce ar face imposibilă o revenire a sa la naţionala noastră.

Spaletti este pe urmele lui Boloca

Luciano Spaletti nu l-a convocat pe Daniel Boloca pentru meciurile pe care fosta campioană mondială le va juca în luna octombrie în compania Angliei şi a reprezentativei statului Malta, însă pare doar o problemă de timp până când mijlocaşul lui Sassuolo va debuta la naţionala Italiei.

Conform publicaţiei italiene Corriere dello Sport, selecţionerul Luciano Spaletti este în căutarea unui ”nou Jorginho”, după ce mijlocaşul lui Arsenal a pierdut contactul cu prima reprezentativă, din cauza minutele puţine pe care le primeşte în echipa ”tunarilor”. Pe lista lui Spaletti, pe lângă Daniel Boloca, se mai află şi Nicolo Rovella (Lazio) şi Michael Kayode (Fiorentina).

În acest sezon, Daniel Boloca a fost titular în şapte dintre cele opt meciuri jucate de Sassuolo în Serie A şi a avut prestaţii excelente în tricoul grupării neroverde.

 

 

 

Afla mai multe despre: bolocajorginhobolocaedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare