Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala României şi-a aflat adversarele din grupa de la Campionatul Mondial! "Dificilă, evident, cu două echipe puternice din Europa"

Naţionala României şi-a aflat adversarele din grupa de la Campionatul Mondial! "Dificilă, evident, cu două echipe puternice din Europa"

Handbal

Comentarii

Reprezentativa de handbal feminin a României va întâlni Danemarca, Serbia şi Chile în grupele din runda preliminară a Campionatului Mondial, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi.

România, în grupă cu Danemarca, Serbia şi Chile la Campionatul Mondial

România va evolua la Herning, în grupa E.

“Este o grupă dificilă, evident, cu doua echipe puternice din Europa. Întâlnim vicecampioana europeană, Danemarca, dar şi Serbia, cu jucătoare valoroase, multe dintre ele evoluând chiar în Liga Florilor-MOL. Chile e o echipă din America de Sud, aflată în creştere, dar vom fi clar favoriţi.

E important să mergem cu puncte în grupele principale. Ştim că mulţi romani trăiesc în Danemarca şi îi aşteptăm să ne susţină la aceste meciuri foarte importante, aşa cum o fac mereu când jucăm în deplasare. Am încredere în potenţialul echipei naţionale şi vom aborda fiecare meci cu dorinţa clară de calificare la turneul preolimpic”, a spus selecţionerul României, Florentin Pera, potrivit FR Handbal.

Primele 3 clasate în grupă merg mai departe în Main Round.

Cea de-a 26-a ediţie va avea loc în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie şi va fi găzduită pentru prima oară de trei ţări: Danemarca, Norvegia şi Suedia.

 

Afla mai multe despre: romania handbalcampionatul mondial handbal 

viewscnt
Articole similare