Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală la FCSB! Becali dă cea mai mare lovitură din istorie şi îl vinde pe Dennis Man pe o sumă fabuloasă. Un nou club uriaş din Europa a pus banii pe masă

Nebunie totală la FCSB! Becali dă cea mai mare lovitură din istorie şi îl vinde pe Dennis Man pe o sumă fabuloasă. Un nou club uriaş din Europa a pus banii pe masă

FCSB

Comentarii

FCSB este una dintre echipele care nu suferă în urma pandemiei de coronavirus, iar Gigi Becali se pregăteşte pentru noi lovituri importante pe piaţa transferurilor.

FCSB a avut parte de un start de sezon dezamăgitor, totul spre nemulţumirea lui Gigi Becali. Roş-albaştrii au început sezonul cu Bogdan Andone pe banca tehnică, însă colaborarea cu actualul antrenor al Astrei Giurgiu n-a durat prea mult. După doar o lună de la startul sezonului, Bogdan Andone şi-a dat demisia, iar în locul său a venit Vergil Andronache.

Evident că rezultatele n-au fost cele aşteptate, iar după primele şapte etape din Liga I, FCSB era ultima în clasament. În urma rezultatelor dezamăgitoare, Gigi Becali a schimbat din nou şi l-a adus pe banca tehnică pe Bogdan Argeş Vintilă. Debutul a fost dezastruos, înfrângere 0-4 la Gaz Metan Mediaş, urmat de o eliminare din play-off-ul Europa League.

Becali dă cea mai mare lovitură. FCSB îl vinde pe Dennis Man la un club uriaş din Europa

Însă, odată cu trecerea timpului, Bogdan Argeş Vintilă s-a impus rapid la echipă, iar FCSB a încheiat anul 2019 cu o serie impresionantă de rezultate. Roş-albaştrii au revenit în cursa pentru titlu şi, în ciuda startului dezamăgitor din acest an, vicecampioana României este acum la doar patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Revenirea celor de la FCSB în lupta pentru titlu s-a datorat şi evoluţiilor excelente ale tinerilor jucători din lotul echipei lui Gigi Becali. Olimpiu Moruţan, Răzvan Oaidă, dar, în special, Dennis Man şi Florinel Coman au impresionat în acest sezon în tricoul roş-albaştrilor. Astfel, ultimii doi sunt cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte să încaseze sume uriaşe de bani în schimbul jucătorilor săi.

Florinel Coman este dorit insistent de echipa din MLS, Orlando City, însă oferta americanilor de nouă milioane de euro nu se ridică la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali. În plus, în iarna acestui an, mijlocaşul de la FCSB a fost urmărit şi de echipe precum West Ham United şi Manchester City, iar presa din Italia a scros, la începutul acestei săptămâni, că un club important din Serie A se pregăteşte să-l transfere pe Florinel Coman. Este vorba despre AS Roma, care l-a trecut în fruntea listei de transferuri pe mijlocaşul vicecampioanei României.

În plus, transferul lui Dennis Man este şi mai disputat. Echipe importante din fotbalul european vor să-l transfere pe fotbalistul de 21 de ani al celor de la FCSB. Feyenoord Rotterdam oferă şapte milioane de euro pentru aducerea lui Dennis Man, însă oferta nu se ridică deloc la nivelul aşteptărilor lui Gigi Becali, care are de unde alege. Atalanta, echipă calificată deja în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, şi Fenerbahce au pregătit zece milioane de euro pentru transferul mijlocaşului roş-albaştrilor.

În plus, Gigi Becali este în negocieri avansate şi cu oficialii lui Sheffield United. Presa din Anglia notează că nou promovata speră să prindă un loc de cupe europene, la finalul actualului sezon, astfel că staff-ul tehnic vrea să transfere jucători tineri cu meciuri europene în picioare. Iar Dennis Man pare a fi varianta perfectă. Tocmai din acest motiv, Sheffield United l-a trecut în fruntea listei de transferuri pe mijlocaşul de la FCSB şi a pregătit o ofertă de zece milioane de euro, care pare a fi pe placul lui Gigi Becali.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becalidennis man 

viewscnt
Articole similare