Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nedelcu a fugit inexplicabil după câteva zile de la echipa cu care FCSB s-a înţeles să-l cedeze! Conducătorii, uimiţi: "E inexplicabil. Asta a zis"

Nedelcu a fugit inexplicabil după câteva zile de la echipa cu care FCSB s-a înţeles să-l cedeze! Conducătorii, uimiţi: "E inexplicabil. Asta a zis"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre un caz aparte de la echipa pe care o reprezintă. Expertul Telekom Sport a explicat, pe larg, situaţia unuia dintre fotbaliştii în care finanţatorul Gigi Becali şi-a pus mari speranţe.

Cum a dat cu piciorul Dragoş Nedelcu transferului în Ungaria: "E inexplicabil. Asta a zis"

Mijlocaşul centrul pe care Mirel Rădoi s-a bazat în mandatul său la echipa naţională, Dragoş Nedelcu, se află în impas. După experienţa ratată la Fortuna Dusseldorf, în liga secundă germană, Dragoş Nedelcu a semnat cu Farul Constanţa, după ce i-a rugat pe conducătorii de la FCSB să accepte împrumutul. 

Unul dintre conducătorii de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia jucătorului care încă aparţine de echipa bucureşteană şi care a plătit aproximativ două milioane de euro. 

"El a venit la noi, s-a schimbat sistemul pentru el, venise cu nişte automatisme de la Viitorul, la momentul ăla. Acolo era totul pe sârmă, adică Hagi lucrase atât de mult cu ei şi aveau traseele atât de clare, încât nu era foarte greu pentru un jucător cu tehnica pe care o are Dragoş Nedelcu, pentru că loveşte mingea excepţional cu ambele picioare. La noi a venit într-un 4-2-3-1. A avut fluctuaţii, a jucat, nu a jucat, a jucat şi fundaş central, a făcut-o bine", a declarat expertul Telekom Sport, care a dezvăluit şi ce s-a întâmplat la prima tentativă a jucătorului de a pleca de la FCSB.

În 2020, FCSB s-a înţeles cu MOL Vidi pentru transferul lui Dragoş Nedelcu în Ungaria. Mijlocaşul a plecat în vizită la noua echipă, s-a arătat mulţumit în privinţa mai multor aspecte, dar a revenit surprinzător în România. 

"La el ce s-a întâmplat anul trecut a fost de neînţeles, pentru că el a avut o ofertă din Ungaria. În club lucrurile erau discutate, noi eram mulţumiţi, el a mers acolo, mi-a spus că s-a declarat satisfăcut de absolut tot ce i s-a oferit acolo. Şi financiar, şi de condiţiile de antrenament şi aşa mai departe. Şi i-a refuzat pe unguri. Şi chiar nu a reuşit să îmi explice de ce i-a refuzat, a zis că aşa a simţit.

Iar de atunci, din nefericire pentru el şi pentru noi, evoluţiile lui au... A fost o alegere ciudată aia, că dacă te-ai înţeles peste tot... Dar probabil el voia să plece undeva mai sus", a mai spus Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

De altfel, oficialul FCSB a anticipat că lui Dragoş Nedelcu îi va fi dificil în a doua ligă din Germania. "A ajuns în Germania, am avut aşa dubii, pentru că ştiu ce înseamnă Zweite Bundesliga şi fundaş central, unde acolo e puţin diferit. Sunt ligi complicate pentru jucătorii care nu au cultura fotbalistică a ţării respective.

Eu tot aştept şi cred că poate să fie bine la Farul, pentru că Hagi îl ştie foarte bine, el ştie foarte bine ce se cere de la el. Probabil că Gică l-a adus pentru postul de închizător", a adăugat MM Stoica. 

La finalul sezonului, Dragoş Nedelcu revine la FCSB, fiind greu de crezut că Farul poate acoperi suma pe care o cere Gigi Becali pentru fotbalistul de naţională. 

Afla mai multe despre: dragos nedelcutransfer dragos nedelcu fcsb ungariadragos nedelcu farulgigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare