Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Plecare ŞOC de la CFR Cluj. Dan Petrescu, surprins la negocieri imediat după ce a semnat prelungirea cu ardelenii

NEWS ALERT | Plecare ŞOC de la CFR Cluj. Dan Petrescu, surprins la negocieri imediat după ce a semnat prelungirea cu ardelenii

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu a ales să petreacă vacanţa de iarnă în Dubai, unde clima este mai prietenoasă decât cea din România. Coincidenţă sau nu, a fost zărit în acelaşi hotel în care se află cantonamentă şi fosta sa adversară din preliminariile Ligii Campionilor şi grupele Europa League, scoţienii de la Celtic Glasgow.

Presa din Scoţia, prezentă în Dubai, a rămas surprinsă să-l întâlnească din nou pe Dan Petrescu, a cincea oară în decurs de şase luni, după cele patru confruntări din cupele europene dintre CFR Cluj şi Celtic Glasgow. Jurnalistul Stephen McGowan a glumit pe seama acestui fapt: "Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, doar ce a intrat în hotelul lui Celtic din Dubai. S-a întâlnit cu presa din Scoţia, mai des decât cu soţia", a scris acesta pe twitter.

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea. Ce a făcut antrenorul CFR-ului

Site-ul fanilor lui Celtic se întreabă dacă apariţia lui Dan Petrescu în hotelul unde sunt cazaţi jucătorii lui Celtic Glasgow este doar o coincidenţă sau dacă se pune la cale vreun transfer. În trecut, s-a zvonit de un interes pentru atacantul francez Billel Omrani, însă transferul nu s-a mai realizat, deoarece cele două formaţii au ajuns din nou faţă-n faţă în Europa League.

O altă ipoteză ridicată de fanii lui Celtic, pe pagina de Twitter a juranlistului Stephen McGowan este faptul că Dan Petrescu ar putea ajunge antrenor al celor de la Celtic Glasgow din vara anului 2021, atunci când îi va expira contractul lui Neil Lennon.

"În urma apariţiei lui Dan Petrescu în Dubai, n-aţi paria că Celtic şi CFR Cluj ar putea să se întâlnească din nou, în optimile Europa League, dacă vor trece de Copenhaga, respectiv Sevilla", a concluzionat cei de ReadCeltic.com.

Afla mai multe despre: fotbalcfr,  

viewscnt
Articole similare