Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Verdict pentru Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului. Ce se va întâmpla cu "Bocciu"

NEWS ALERT | Verdict pentru Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului. Ce se va întâmpla cu "Bocciu"

Rapid

Comentarii

Liviu Ungurean, cunoscut sub porecla "Bocciu", a primit încă 30 de zile de arest preventiv.

Conform GSP, aceste 30 de zile se vor adăuga după ce îi vor expira primele 30 primite de liderul galeriei rapidiste. "Bocciu" a fost arestat preventiv pe data de 15 martie pentru constituire de grup infracţional. Acesta a fost în spatele introducerii materialelor pirotehnice pe stadion.

Procurorii au făcut o cerere pentru o prelungire a detenţiei cu încă 30 de zile, la expirarea perioadei iniţiale de tot 30 de zile. Instanţa a apropbat astăzi cererea, iar Ungurean va petrece încă 30 de zile în arest preventiv.

Acesta a făcut apel, care a fost respins. De pe 15 aprilie, acesta îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest. Într-o situaţie asemănătoare se află şi Valentin Fifală, cel care, alături de Liviu Ungurean, deţine firma de pază BB New Era Escort SRL.

Galeria Rapidului, fără lider pe început de play-off

Arestarea lui Liviu Ungurean a coincis cu începutul play-off-ului din Superliga, un început cu adevărat dezastruos pentru gruparea giuleşteană.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a suferit trei eşecuri din trei meciuri disputate, 2-1 pe teren propriu împotriva campioanei Farul, 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova şi un eşec cu 4-1, împotriva celor de la CFR Cluj.

În următoarea etapă, Rapid o înfruntă pe Sepsi Sf. Gheorghe, în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off-ul Superligii României. Rapid este pe locul patru în clasamentul din play-off, cu un total de 28 de puncte. Sepsi este la patru puncte în spatele grupării antrenate de italianul Cristiano Bergodi, înainte de meciul direct şi ocupă ultima poziţie din clasamentul primelor şase.

Afla mai multe despre: rapidliviu ungureanbocciuarestpirotehnice 

viewscnt
Articole similare