Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul transfer al lui Dinamo, o ţeapă!? A mai fost în probe în România, dar ”a dispărut” fără să dea vreun semn

Noul transfer al lui Dinamo, o ţeapă!? A mai fost în probe în România, dar ”a dispărut” fără să dea vreun semn
Comentarii

Salif Cisse, jucătorul adus în probe de Dinamo în pauza internaţională, a mai trecut pe la o echipă din România.

Primul post pe care Rednic a vrut întăriri când a ajuns la Dinamo a fost cel de atacant. Tehnicianul este adeptul jocului ce implică un vârf înalt, puternic, iar după ce s-a dezis de varianta Gnohere, s-a orientat spre Salif Cisse, un atacant francez de 29 de ani, ultima dată trecut pe la Botev Plovdiv.

Miercuri, fotbalistul a aterizat la Bucureşti, fiind adus de Dinamo în probe. Un jucător relativ necunoscut în România, odată aterizat în capitală, un detaliu neştiut despre Cisse a ieşit la iveală. Atacantul a mai fost în probe la noi în ţară.

Noul transfer al lui Dinamo, o ţeapă!?

Acum un an, Petrolul l-a adus pe jucător francez în probe, dar, după o săptămână, acesta a dispărut fără urmă. Chiar antrenorul ploieştenilor a povestit întâmplarea, dezvăluind că fusese contactat de impresarul jucătorului între timp, însă fără rost.

Da, l-am avut o săptămână în probe la Petrolul, dar după aceea a plecat, a dispărut! Nu ştiu unde a plecat, dar nu a mai venit la antrenamente. M-a căutat apoi impresarul lui, mi-a spus că îi pare rău. Nu ştiu ce s-a întâmplat. El avea ceva calităţi, dar e greu să-ţi faci o impresie după doar o săptămână”, a declarat Viorel Moldovan, pentru gsp.ro.

Dinamo ar urma să îl ţină pe Cisse tot o săptămână în probe, ca apoi Mircea Rednic să decidă dacă vrea să păstreze vârful de atac. Cotat de 150.000 de euro de transfermarkt, francezul a marcat patru goluri în ultimul sezon, la Botev, în 20 de apariţii.

Afla mai multe despre: dinamosalif cisseviorel moldovanpetrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare