Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfatul unui fost fundaş important al României pentru Radu Drăguşin: ”Niciodată nu se refuză naţionala”

Sfatul unui fost fundaş important al României pentru Radu Drăguşin: ”Niciodată nu se refuză naţionala”
Comentarii

Liviu Ciobotariu, fost fundaş cu peste 30 de meciuri pentru echipa naţională, a discutat despre decizia lui Radu Drăguşin de a nu da curs convocării la U21, oferindu-i şi un sfat tânărului jucător.

La scurt timp după publicare listelor cu convocările pentru meciurile echipelor naţionale din luna octombrie, Radu Drăguşin a anunţat că nu va da curs chemării la U21. Motivul invocat de fundaşul central este că de abia a ajuns la Sampdoria şi că ar dori să rămână pentru a se integra la noul club.

Impresarul jucătorului declanşase deja un război cu selecţionerul Bratu, după ce acesta nu l-a folosit titular pe Drăguşin în ultimul meci, un amical cu Georgia. Astfel, s-a speculat că motivul pentru care Drăguşin nu a dat curs convocării ar fi altul.

Indiferent de motivul pentru care jucătorul deţinut de Juventus nu a mers la naţională, Liviu Ciobotariu este de părere că acest lucru nu se face. Antrenorul Voluntariului a amintit că este o onoare să porţi tricoul ţării tale şi l-a sfătuit pe Drăguşin să răsspunde apelului echipei naţionale de acum, chiar dacă are de stat pe bancă, aşa cum a făcut şi Ciobotariu.

Sfatul unui fost fundaş important al României pentru Radu Drăguşin

Niciodată nu se refuză naţionala. E o mândrie să fii convocat la echipa naţională şi să porţi tricoul naţionalei. Nu ştiu dacă un jucător ar trebui să renunţe la convocare. Cel mai important lucru e să ai meciuri în picioare pentru a fi la echipa naţională.

Îmi aduc aminte că în momentul în care am fost convocat la naţională, am avut vreo 6-7 luni în care n-am jucat deloc. Dar erau Gică Popescu, Didi Prodan, Filipescu. Mi-am aşteptat rândul”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: radu drăguşinliviu ciobotariuechipa naţionalăromânia u21 

viewscnt
Articole similare