Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Rapid! Marius Şumudică a anunţat următoarea sa destinaţie: ”Acolo voi pleca. Am contacte”

Nu e Rapid! Marius Şumudică a anunţat următoarea sa destinaţie: ”Acolo voi pleca. Am contacte”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică este liber de contract, însă nu duce lipsă de oferte. Fostul tehnician al Rapidului s-a despărţit de Gaziantep la începutul lui martie, dar a fost deja contactat, atât de Petrolul, cât şi echipe din afara României.

Marius Şumudică prevede următoarea sa destinaţie: ”Deja am contacte acolo”

”Şumi” a dezvăluit că partea financiară nu contează atât de mult în momentul de faţă cât proiectul care i se va propune în următoarea aventură ca antrenor. Acesta a declarat că. cel mai probabil se va întoarce în zona Golfului, însă nu exclude nici posibilitatea de a antrena, din nou, în Turcia.

”(n.r.-Eşti un antrenor scump de România?) În momentul de faţă, sincer, nu mai contează banii pentru mine cât plăcerea de antrenor. Este clar că nu voi accepta să îmi dai 7.000 de euro sau ceva de genul ăsta. Dacă văd că există un proiet OK, să facem perfromanţă, nu mai contează (n.r. - banii).

Îmi doresc foarte mult să plec în străinătate, deja am contacte.  În Turcia o să fie destul de greu să mă mai întorc, dacă cineva va începe greu, mă vor suna. Eu cred că voi pleca în Golf, din nou, la ce contacte am în momentul de faţă...”, a spus Marius Şumudică la Fanatik.

De-a lungul carierei, Marius Şumudică a antrenat două echipe în Arabia Saudită. Este vorba despre Al-Shabab şi Al-Raed.

Afla mai multe despre: şumudicăpetrolulrapid 

viewscnt
Articole similare