Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu era deloc cuminte!” Mihai Stoica a dezvăluit numele fostului jucător de la FCSB care a creat numai probleme: ”Gigi mi-a scos ochii din cauza lui!”

”Nu era deloc cuminte!” Mihai Stoica a dezvăluit numele fostului jucător de la FCSB care a creat numai probleme: ”Gigi mi-a scos ochii din cauza lui!”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a povestit culisele transferului lui Cătălin Golofca la FCSB.

În vara lui 2017, FCSB i-a achitat 400.000 de euro lui FC Botoşani în schimbul transferului lui Cătălin Golofca, chiar înaintea dublei din play-off-ul Ligii Campionilor, în care roş-albaştrii au dat piept cu Sporting Lisabona.

MM Stoica, despre Cătălin Golofca: ”Era orice, dar nu cuminte”

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a dezvăluit cum s-a realizat transferul lui Golofca la FCSB. Nicolae Dică, la acel moment antrenorul roş-albaştrilor, a discutat cu Daniel Bălan (n.r. fostul jucător de la FCSB şi FC Botoşani), pe care l-a întrebat ce tip de comportament are Golofca.

Fostul fundaş dreapta nu a lăsat de înţeles că Golofca ar avea probleme de conduită, însă ulterior s-a dovedit contrariul, jucătorul fiind îndepărtat din cauza mai multor escapade nocturne.

  • În ianuarie 2018, Golofca s-a întors la FC Botoşani, după doar patru luni petrecute la FCSB.

”Am vrut să îl luăm pe Golofca. Eram în criză, aveam mare nevoie de un atacant de viteză pentru meciul cu Sporting. Totuşi, faptul că până la 26 de ani a jucat în ligile inferioare, ne spune ceva.

Hai să încercăm să aflăm detalii despre el! Nicolae Dică l-a sunat pe fostul lui coleg de cameră, Daniel Bălan, şi l-a întrebat despre Golofca: <<E cuminte, da, da!>>

Nu era cuminte deloc. Era orice, numai cuminte nu. Ne-am dus odată la Botoşani, a venit Daniel Bălan în vizită... Gigi nu doar că mi-a scos ochii... Şi acum mai duc mâna să văd dacă îi am pe amândoi.. Că m-am luat după ăla, că nu ştiu ce...

<<(n.r. ce a spus Daniel Bălan) Acum ce să fac cu băiatul, să îi stric viitorul?>> I-ai distrus viitorul fostului tău coleg! Mai bine nu te pronunţai, că atunci înţelegeam şi noi”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În prezent, Cătălin Golofca (34 de ani) este liber de contract. Ultimul său club a fost Chindia Târgovişte, echipă la care a stat doar cinci luni.

Afla mai multe despre: superligafcsbmihai stoicacătălin golofca 

viewscnt
Articole similare