Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu meritau să se califice”. MM Stoica a desfiinţat arbitrajul din dubla cu Nordsjaelland. ”Aici s-a făcut diferenţa” | EXCLUSIV

”Nu meritau să se califice”. MM Stoica a desfiinţat arbitrajul din dubla cu Nordsjaelland. ”Aici s-a făcut diferenţa” | EXCLUSIV
Comentarii

FCSB a fost eliminată din turul trei al Conference League, după ce a pierdut returul dublei cu Nordsjaelland, scor 0-2. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al vicecampioanei României, a criticat în termeni dur arbitrajul din cele două manşe.

FCSB a început în forţă returul din Danemarca şi a ratat două ocazii mari de a marca, prin Coman şi Şut. Gazdele au avut la rândul lor trei şanse mari de a deschide scorul în prima repriză, iar cu trei minute înainte de finalul primelor 45 de minute, arbitrul kosovar a indicat punctul cu var, după un duel între Pantea şi Diomande. Nordsjaelland a deschis scorul din penalty, iar în repriza a doua şi-a făcut viaţa uşoară, după ce Chiricheş a văzut al doilea cartonaş galben.

MM Stoica este de părere că FCSB a avut două penalty-uri în tur

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport. Mihai Stoica a spus că fazele la care FCSB putea primi penalty la manşa tur din Ghencea au fost mult mai clare decât cea la care FCSB a sancţionată, ca urmare a presupusului fault făcut de Pantea. Cea mai controversată fază a partidei de pe Stadionul Steaua a venit în minutul 71, atunci când Djokovic a fost împins cu două mâini de un apărător danez, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

”Atât meciul ăsta (n.r. returul), cât şi meciul tur au fost foarte bine pregătite din punct de vedere tactic de antrenorii noştri. Nu este vina lor sau a jucătorilor că in tur la Djokovic şi la Tavi Popescu nu se dă penalty la faze la care erau aproape clare, dar se dă penalty acum la Pantea. Aici s-a făcut diferenţa. O singură ocazie a avut Nordsjaelland în prima parte a meciului. În rest, de câte ori au avut mingea, nu ne-au pus probleme”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Calificarea danezilor, nemeritată în opinia lui Stoica

(n.r. despre schimbările de la pauză) La 1-0 trebuia riscat, iar odată cu eliminarea din minutul 63, s-a terminat totul. Un meci şi jumătate din două am fost bine de tot. Eu zic că Nordsjaelland n-a meritat să meargă mai departe. Eliminarea lor din tur a fost clară, iar la Djokovic a fost o împingere cu amândouă mâinile în careu”, a adăugat MM Stoica.

 

Charalambous, prima reacţie după eliminarea FCSB-ului: ”Primul galben al lui Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic!”

”Cu siguranţă nu suntem fericiţi, pentru că ne doream să ne calificăm în turul următor. Aşa este în fotbal. Cred că am început bine meciul, noi am avut şansele mari de a marca. Am avut 3-4 ocazii, nu am reuşit să marcăm şi ei au condus dintr-un penalty. Cred că după cartonaşul roşu era foarte dificil pentru noi.

Continuăm, urmează meciul din campionat şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am avut timp după penalty, dar cum v-am spus înainte. Dacă ai astfel de şanse şi nu marchezi… era un moment în care puteam trece în avantaj. Pentru mine nu este corect acordat cartonaşul roşu.

Consider că primul cartonaş galben primit de Chiricheş a fost luat fără motiv. Nu a făcut nimic! Când faci o greşeală ca arbitru şi acorzi un cartonaş galben, se întâmplă şi lucruri de astea. Orice am spune acum şi despre faza penalty-ului, nu mai contează. Acum trebuie să ne gândim la ce urmează! Trebuie să ne concentrăm pe câştigarea campionatului, acesta este obiectivul nostru din acest sezon.

Ne întoarcem la Bucureşti şi trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică”, a declarat Charalambous, conform Antenasport.

 

Afla mai multe despre: fcsbnordsjaellandmm stoica 

viewscnt
Articole similare