Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Numirea lui Mirel Rădoi la naţională, contestată vehement de un membru al Generaţiei de Aur: ”Este o greşeală! Federaţia trebuie să-şi asume”

Numirea lui Mirel Rădoi la naţională, contestată vehement de un membru al Generaţiei de Aur: ”Este o greşeală! Federaţia trebuie să-şi asume”

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Stelea a contestat vehement numirea lui Mirel Rădoi la naţională, motivând că tânărul selecţioner nu are destulă experienţă pentru poziţia sa.

Numirea lui Mirel Rădoi la naţională a împărţit fotbalul românesc în două. Multă lume a considerat numirea sa una ingenioasă, progresivă, după parcursul bun cu naţionala U21, în timp ce alţi oameni au susţinut că selecţionerul nu dispune de experienţa necesară pentru a îi conduce pe ”tricolori”.

Bogdan Stelea se încadrează în a doua categorie, după ce fostul portar a afirmat că Rădoi nu este pregătit pentru poziţia de selecţioner. Membrul Generaţiei de Aur a avut parte de câteva experienţe neplăcute ca antrenor principal, astfel că este de părere că un tânăr antrenor, precum era şi el, nu poate conduce echipa naţională.

Numirea lui Mirel Rădoi la naţională, contestată vehement de un membru al Generaţiei de Aur

”Este o greşeală numirea lui Radoi! Eu am văzut cât de greu este să fii antrenor principal. Doar dacă era vreun geniu reuşea să facă rezultate foarte bune! Când eşti tânăr şi ajungi să fii selecţioner faci greşeli. Ca să faci cât mai puţine greşeli trebuie să ai foarte mare experienţă.

Era clar că o să facă greşeli. Iar dacă l-au numit trebuie să şi-l asume aşa cum e şi cu greşelile respective. Să-şi asume că nu ne-am calificat cu Islanda, că era greu să-i batem, după au fost probleme şi în continuare sunt probleme. E un lucru pe care Federaţia trebuie să şi-l asume şi să răspundă", a spus Bogdan Stelea, conform GSP.

De când a preluat echipa naţională, Mirel Rădoi a fost pe bancă la 13 partide. Dintre acestea, ”tricolorii” s-au impus în patru, au remizat în două şi au fost înfrânţi în şapte.

Afla mai multe despre: mirel rădoibogdan steleaechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare