Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Superligă. Buget colosal de milioane de euro şi condiţii de TOP ca-n vest. Antrenorul a rămas fără cuvinte când a văzut baza de pregătire

O nouă forţă în Superligă. Buget colosal de milioane de euro şi condiţii de TOP ca-n vest. Antrenorul a rămas fără cuvinte când a văzut baza de pregătire

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi are un start perfect de sezon, în care a cucerit deja un prim trofeu, Supercupa României, şi a făcut un pas uriaş către turul trei preliminar din Conference League.

Sepsi şi-a schimbat antrenorul în această vară. Cristiano Bergodi, care a cucerit trei trofee pe banca echipei din Sf. Gheorghe, a fost înlocuit cu Liviu Ciobotariu, iar noul antrenor a adus deja un alt trofeu în palmaresul clubului.

La începutul acestei luni, Sepsi a câştigat cu 1-0 meciul cu Farul şi a cucerit Supercupa României. Acum, în această săptămână, echipa din Sf. Gheorghe a pornit perfect şi în parcursul european din noul sezon.

Joi, Sepsi s-a impus cu 2-0 în deplasarea din Bulgaria, cu ŢSKA Sofia, şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în turul trei preliminar al Conference League. Performanţele obţinute de clubul din Sf. Gheorghe nu sunt deloc surprinzătoare.

Din informaţiile Orange Sport, Sepsi încasat aproximativ 7 milioane de euro din partea statului maghiar pentru dezvoltarea infrastructurii, iar alte sume importante de bani au intrat în contul clubului din acţiunile de marketing, din partea sponsorilor sau din drepturile TV din Superligă.

În plus, Liviu Ciobotariu s-a declarat impresionat de condiţiile pe care le-a găsit la baza de pregătire a lui Sepsi, spunându-le apropiaţilor săi că nicio altă echipă din România nu beneficiază de resursele celor din Sf. Gheorghe.

Un rol important l-a avut şi Viktor Orban. Premierul Ungariei a fost chiar şi la meciul lui Sepsi, câştigat cu 1-0, săptămâna trecută, împotriva celor de la FCU Craiova 1948.

"Domnul Viktor Orban ne-a ajutat cu construirea stadionului, este un mare fan al fotbalului, dar în niciun caz nu discut eu cu el. Nici nu am cum, e premierul unei ţări. Nu are timp să discute despre locul pe care e Sepsi.

Investiţia a fost făcută pentru noi. Asta nu înseamnă că el impune să joace echipa, să fie pe locul 3. În niciun caz, nici nu ştiu dacă-l interesează dacă Sepsi e pe locul 4 sau 10. El are cu ce să se ocupe" , a declarat patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: sepsiconference leaguesupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare