Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă lovitură a lui Gigi Becali! "Este din altă galaxie". Revenire de senzaţie la FCSB: visul fanilor a devenit realitate

O nouă lovitură a lui Gigi Becali! "Este din altă galaxie". Revenire de senzaţie la FCSB: visul fanilor a devenit realitate

FCSB

Comentarii

FCSB a intrat într-o nouă eră, cu Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert în staff-ul vicecampioanei României, iar finanţatorul Gigi Becali are, din nou, motive să viseze la performanţe. Totuşi, la FCSB au avut loc şi alte reveniri, care, în trecut, au asigurat succesul formaţiei din Berceni.

Gigi Becali a început, în ultima perioadă, schimbările în masă la FCSB, de la nivelul lotului, la banca tehnică. Jucători precum Harlem Gnohere, Adrian Popa, Marko Momcilovic, Cristian Bălgrădean sau Claudiu Belu au plecat deja de la vicecampioana României, în timp ce Bogdan Vintilă a plătit cu postul, după meciurile dezamăgitoare de după reluarea Ligii 1. 

Deşi l-a anunţat că nu mai e antrenorul principal la FCSB, Gigi Becali i-a găsit un alt post lui Bogdan Vintilă, care a fost retrogradat deja în interiorul clubului. 

Toni Petrea, noul principal la FCSB. Ce alte reveniri de marcă a mai reuşit Gigi Becali

Cu un nou staff tehnic, FCSB are misiunea de a mai salva ce se poate din acest sezon. Câştigarea Cupei României e obiectivul vicecampionilor, dar, pe plan, intern, noul staff va avea misiunea şi de a rezolva alte probleme. 

În ultima perioadă, Gigi Becali s-a plâns tot mai des de problemele fizice ale jucătorilor săi, care au dus, de asemenea, la compromiterea şanselor la titlul Ligii 1. Pentru a rezolva problema, finanţatorul FCSB l-a adus pe preparatorul fizic Thomas Neubert, care a uimit Liga 1 în perioada în care a lucrat cu Laurenţiu Reghecampf în club. 

Omul de afaceri şi-a dat acceptul şi pentru alţi membri din staff-ul lui Toni Petrea şi Mihai Pintilii, iar printre ei se numără şi Ovidiu Kurti, membru important al staff-ului lui Laurenţiu Reghecampf. 

Revenirea de marcă a lui Ovidiu Kurti, noul kinetoterapeut al FCSB, îi poate aduce liniştea lui Gigi Becali, îngrijorat şi de recidivele suferite de fotbaliştii săi. Astfel, Kurti va avea misiunea, în acest moment, să prevină şi să trateze accidentările vicecampionilor. 

În acest moment, FCSB nu se poate baza pe Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip, care au suferit accidentări grave, în play-off-ul Ligii 1. 

  • "Cu Tommy Neubert lucrez de când m-am apucat de această meserie, cu o pauză de câţiva ani, când a fost el plecat. Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie profesională foarte bună, am mare încredere în el şi sper să ducem echipa mult mai sus decât unde este acum", a declarat Toni Petrea în prima conferinţă la FCSB. 

"Ovidiu Kurti este din altă galaxie. Este fenomenal, credeţi-mă"

Kurti este omul care supervizează toate procesele de recuperare ale fotbaliştilor de la FCSB, în acest moment, iar membrul staff-ului lui Toni Petrea are referinţe bune din partea fotbaliştilor. 

”Condiţiile de pregătire de la Steaua (n.r. - FCSB) sunt foarte bune. Este senzaţional! S-a investit foarte, foarte mult în baza de pregătire din Berceni. În plus, mai este cineva acolo care este din altă galaxie! Este vorba despre Ovidiu Kurti, care este fenomenal, credeţi-mă", spunea, în trecut, Eduard Stăncioiu, fostul portar al FCSB, despre Ovidiu Kurti. 

Gigi Becali a reuşit să-l aducă pe Toni Petrea, secundul lui Laurenţiu Reghecampf, la FCSB, iar noul principal şi-a completat staff-ul cu: Horea Codorean, Ovidiu Petre, Marius Popa, Flavian Arămitum Ovidiu Kurti şi Adrian Neacşu. 

Debutul lui Toni Petrea pe banca FCSB a fost amânat, după ce Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, înainte de derby-ul cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: ovidiu kurti 

viewscnt
Articole similare