Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Atacantul dorit de FCSB i-a întors spatele lui Gigi Becali şi a semnat în Orient. ”Clubul nostru îi doreşte mult succes”

OFICIAL | Atacantul dorit de FCSB i-a întors spatele lui Gigi Becali şi a semnat în Orient. ”Clubul nostru îi doreşte mult succes”

Superliga

Comentarii

Mamadou Thiam nu mai este fotbalistul Universităţii Cluj. Atacantul senegalez va evolua din sezonul următor pentru Al-Arabi, echipă ce activează în prima ligă din Kuweit.

”FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formaţia Al-Arabi Sporting Club din Kuweit pentru transferul lui Mamadou Thiam (28 de ani). Mamadou Thiam a sosit la ”U” în luna septembrie a anului trecut. În total, atacantul senegalez a strâns 33 de prezenţe pentru echipa noastră în sezonul 2022/2023, marcând 11 goluri în toate competiţiile. 

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru munca depusă la ”U” şi îi doreşte mult success în viitor!”, a notat Universitatea Cluj pe Facebook.

Deşi FCSB şi-a exprimat în repetate rânduri interesul pentru fostul fotbalist al ”Şepcilor Roşii”, Thiam a ales drumul Orientului. În sezonul trecut, Al-Arabi a terminat pe locul doi în Kuweit, dar va evolua în Liga Campionilor Asiei în sezonul următor.

Mamadou Thiam este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Dijon, Clermont, Barnsley, Oostende şi Nancy. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliu cluj 

viewscnt
Articole similare