Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficial! Clubul din Turcia, acord cu "puma" de la CFR Cluj. Transferul se face după doi ani: "S-a semnat precontractul"

Oficial! Clubul din Turcia, acord cu "puma" de la CFR Cluj. Transferul se face după doi ani: "S-a semnat precontractul"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ajuns la şapte plecări din lot în această vară. Ultimul de pe listă e francezul Michael Pereira (33 de ani), care a plecat în Turcia, la Kocaelispor, club care a jucat în liga a treia, în ultimul sezon. Turcii au anunţat, oficial, semnarea unui precontract.

E perioada schimbărilor la CFR Cluj. După plecarea lui Edi Iordănescu, Marius Şumudică şi-a trasat strategia şi a ales să facă schimbări în lot, pentru lupta la titlul Ligii 1, dar şi pentru grupele europene. În această perioadă, campioana României este în cantonament în Austria, unde a disputat mai multe meciuri de pregătire. 

A şaptea plecare de la CFR Cluj. Michael Pereira a părăsit echipa după doi ani

Cătălin Golofca, Mihai Bordeianu, Paulo Vinicius, Luis Aurelio, William Soares şi Ben Youssef au plecat din lotul condus de Marius Şumudică. Duminică, Kocaelispor a anunţat că a ajuns la un acord cu Michael Pereira, al şaptelea jucător de care CFR Cluj se desparte. 

"Clubul nostru anunţă semnarea unui precontract cu 'aripa' de la CFR Cluj, Michael Pereira", a anunţat Kocaelispor, care a jucat în liga a treia din Turcia, în sezonul recent încheiat. 

”Cel mai des îmi spun 'puma', pentru că spun ei că joc ca o panteră, adică sunt agil, sunt şi puţin rapid, mă duc fie în stânga, fie în dreapta", susţinea Pereira, care nu a fost niciodată prima variantă în atacul echipei din Gruia, nici cu Dan Petrescu pe bancă şi nici cu Edi Iordănescu. 

Francezul pleacă din România după doi ani, cu două titluri de campion şi cu o Supercupă, cu 49 de meciuri jucate, trei goluri marcate şi cinci pase decisive. El are 171 de meciuri în tricoul formaţiei Real Mallorca şi alte 33 în tricoul echipei secunde a clubului iberic. 

Marius Şumudică mai vrea transferuri la CFR Cluj

Campioana ar putea face noi transferuri, pentru a-i asigura un lot echilibrat lui Marius Şumudică. Campioana a punctat şi la capitolul sosiri. Daniel Graovac, Anas Tahiri, Rachid Bouhenna, Jonathan Rodriguez, Cristiano, Denis Rusu şi Daniel Paraschiv sunt fotbaliştii ajunşi în Ardeal. 

Şumudică va debuta oficial pe banca CFR-ului în faţa lui Borac Banja Luka, în preliminariile Champions League, pe 6 iulie. 

 

Afla mai multe despre: michael pereiracfr clujtransferuri cfr clujmichael pereira turciamichael pereira plecare cfr clujmarius sumudicamarius sumudica cfr cluj 

viewscnt
Articole similare