Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Încă o lovitură dată de Steven Gerrard! Aston Villa a transferat un fundaş de la Arsenal

OFICIAL | Încă o lovitură dată de Steven Gerrard! Aston Villa a transferat un fundaş de la Arsenal

Premier League

Comentarii

Joi seara, Aston Villa a anunţat transferul lui Calum Chambers de la Arsenal.

Odată cu venirea lui Steven Gerrard la club, Aston Villa şi-a propus un proiect ambiţios, iar, până acum, numirea noul tehnician pare să dea roade.

Nu doar că echipa are rezultate pe teren, dar reuşeşte să atragă jucători de un calibru neaşteptat, ca Lucas Digne sau Philippe Coutinho.

Acum, fundaşul lui Arsenal, Calum Chambers, şi-a dat şi el acordul să semneze cu formaţia din Birmingham, au anunţat cele două cluburi pe reţelele de socializare.

Încă o lovitură dată de Steven Gerrard şi Aston Villa

Aston Villa este încântată să anunţe venirea lui Calum Chambers de la Arsenal.

Fundaşul versatil, care poate juca atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş drept, a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate.

Chambers a ajuns la prima echipă de la academia şui Southampton, înainte de a obţine un transfer la Arsenal în 2014.

De asemenea, s-a bucurat de perioade de împrumut la Middlesbrough şi Fulham.

Internaţional englez, tânărul de 27 de ani a reuşit să însumeze cinci apariţii pentru 'tunari' în acest sezon. Bine ai venit, Calum!”, au notat cei de la Aston Villa.

Chambers ni s-a alăturat de la Southampton în iulie 2014, la vârsta de 19 ani. Calum a devenit curând un internaţional englez, după ce jucase anterior la nivel U21.

Fundaşul a însumat 122 de apariţii în toate competiţiile în timpul petrecut cu Arsenal, câştigând atât FA Community Shield la debutul său în august 2014, cât şi Emirates FA Cup în 2015.

Calum s-a bucurat, de asemenea, de două perioade de împrumut în timpul său ca 'tunar', la Middlesbrough în 2016/17 şi la Fulham în 2018/19, unde a câştigat premiul de 'Jucătorul sezonului' pentru prestaţiile sale excelente.

Îi urăm lui Calum toate cele bune pentru următorul capitol al carierei sale şi îi mulţumim pentru contribuţia sa la Arsenal în ultimele opt sezoane”, se arată în mesajul postat de ”tunari”.

Afla mai multe despre: calum chambers 

viewscnt
Articole similare