Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Silviu Lung junior a revenit în Superliga după şase ani! A semnat contractul la conferinţa de presă: "Sunt fericit că am ajuns aici"

OFICIAL | Silviu Lung junior a revenit în Superliga după şase ani! A semnat contractul la conferinţa de presă: "Sunt fericit că am ajuns aici"galerie foto

Superliga

Comentarii

Fostul portar al naţionalei României, Silviu Lung junior (34 de ani), s-a întors în România, după şase ani în care a jucat în străinătate. El a semnat cu Poli Iaşi şi a oferit primele reacţii la echipa din Moldova.

Nou-promovata din Superliga l-a convins pe Silviu Lung junior să semneze

Continuă transferurile la Poli Iaşi, pentru a asigura prezenţa în Superliga şi în sezonul următor. De această dată, echipa antrenată de Leo Grozavu l-a adus pe Silviu Lung junior, cel care va fi titularul porţii. 

Fostul tricolor a semnat contractul şi în faţa jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă. 

"Sunt bine, sunt foarte fericit că am ajuns aici. Cel mai mult a contat faptul că la Iaşi e domnul Şfaiţer, pe care-l cunosc de foarte mult timp, de 14-15 ani. Am simţit că mă doreşte foarte mult aici.

La echipă există potenţial şi cu multă muncă şi disciplină putem obţine rezultate. Totul e schimbat în bine faţă de 2016, când am venit ultima dată aici. Clubul progresează.

Din păcate, fotbalul românesc cred că a regresat, ca ritm, calitate, dar sperăm să fie mai bine", a declarat Silviu Lung junior, la prezentarea oficială la Poli Iaşi

De-a lungul carierei, Silviu Lung junior a fost un fotbalist statornic. El a debutat la Universitatea Craiova, apoi a trecut la Astra Giurgiu după şase ani la prima echipă a oltenilor. 

Cu Marius Şumudică la echipa din Giurgiu, portarul a devenit campion al României, în 2016. 

Între 2017 şi 2022 el a evoluat în străinătate, întâi la Kayserispor, în Turcia, unde a fost titular şi un jucător apreciat, apoi în Arabia Saudită, la Al-Raed. 

  • 3 prezenţe pe teren pentru echipa naţională a avut Silviu Lung junior. 

Mihai Bordeianu, Claudiu Belu, Luis Phelipe, Dumitru Celeadnic, Florin Ilie, Cătălin Itu, Carlos Jatoba, Sorin Şerban, Andrei David, George Dragomir, Andrei Gheorghiţă, Leo Indio, Alex Militari, Andrei Ciobanu, Nicolas Samayoa şi Alexandru Gau sunt câteva dintre transferurile făcute de Leo Grozavu, la Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: silviu lung juniortransferuri poli iasirevenire silviu lung romania 

viewscnt
Articole similare