Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe val, Giovanni i-a spus preşedintelui lui Inter despre românul care "va fi Balon de Aur": "A fost promisiunea mea pentru Moratti"

Pe val, Giovanni i-a spus preşedintelui lui Inter despre românul care "va fi Balon de Aur": "A fost promisiunea mea pentru Moratti"

Special

Comentarii

La SportCast cu Sile, Giovanni Becali a vorbit despre fotbalistul român despre care a zis că va ajunge câştigător al Balonului de Aur.

"Ăsta va fi un Balon de Aur". Fotbalistul român cu care Giovanni Becali s-a lăudat în faţa preşedintelui de la Inter

Giovanni Becali este unul dintre cei care a intermediat cele mai importante transferuri de forbalişti români. Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Cristi Chivu sunt doar câţiva dintre cei care s-au transferat la cluburile din Europa prin intermediul său. 

Pe val cu Generaţia de Aur şi apoi cu cea condusă de Cristian Chivu şi Adrian Mutu, Ioan Becali a vorbit despre trei atacanţi mari ai României. 

La SportCast cu Sile, agentul a vorbit despre Adrian Ilie, Adrian Mutu şi Ilie Dumitrescu şi a recunoscut că are regretul că cei trei nu au ajuns niciodată la potenţialul maxim. 

Mai mult, la transferul lui Adrian Mutu, de la Dinamo Bucureşti, la Inter Milano, în 2000, Giovanni Becali i l-a prezentat preşedintelui Massimo Moratti pe atacantul român drept un câştigător al Balonului de Aur. 

  • Adi Ilie: "Despre Ilie Adrian îmi spunea Ranieri <<Poate mai mult, poate mai mult, mult mai mult>>"
  • Adrian Mutu: "Mutu, dacă avea mintea pe care o are acum, azi putea avea un Balon de Aur. De fapt asta a fost promisiunea mea pentru Moratti, când m-am dus în biroul lui. Avea Mutu 20 de ani. <<Ăsta va fi un Balon de Aur, în următorii cinci ani>>"
  • Ilie Dumitrescu: "Ilie Dumitrescu despre care zic eu că l-au mulţumit primii bani. Primii bani de la Tottenham, de la Sevilla, putea juca mult mai mult, putea face mult mai multe". 

Concluzia impresarului care a avut pe mână unii dintre cei mai buni fotbalişti ai ţării a fost clară: "Toţi trei ar fi putut face mult mai mult. Toţi trei! Mutu a avut problemele lui, Ilie Dumitrescu a făcut mai puţine, Ilie Adrian foarte puţin", a mai spus Giovanni Becali

La SportCast cu Sile, Giovanni Becali a dezvăluit şi motivul care a dus la ruptura cu Gigi Becali, înainte ca cei doi veri să reia legătura. 

Afla mai multe despre: giovanni becalifotbalist roman balon de auradrian mutuadi ilieilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare