Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate fi una dintre cele mai frumoase prezenţe ale României la Jocurile Olimpice! Visează zi şi noapte calificarea: "Asta am în cameră"

Poate fi una dintre cele mai frumoase prezenţe ale României la Jocurile Olimpice! Visează zi şi noapte calificarea: "Asta am în cameră"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Pugilista Loredana Marin are la finalul acestei săptămâni un prim turneu de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris.

Visează zi şi noapte la Jocurile Olimpice de la Paris

Campioană europeană de la box se pregăteşte de primul turneu de calificare, cel din Italia, care îi poate asigura biletul la cea mai mare competiţie sportivă din lume. Tânăra sportivă şi-a setat ca prioritate principală calificarea la Jocurile Olimpice, iar mărturie stă calendarul din camera ei.

La doar 20 de ani, Loredana Marin, campioană europeană de box la tineret şi vicecampioana europeană de U22, e la un pas să îşi împlinească cel mai mare vis, calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Pe 26 februarie, pugilista va boxa în primul turneu de calificare, cel din Italia, de la Assisi şi vrea să se întoarcă de acolo cu biletul care o poate duce la vară, la Paris. 

„Pot să mă calific în februarie! Muncesc în fiecare zi şi iau totul în calcul. Am un caiet pe care îmi scriu în fiecare zi antrenamentele, suplimentele pe care le iau”, a declarat Loredana Marin, componentă a lotului naţional de senioare de box al României, pentru Sportsnet.ro.  

Când intri în camera de hotel a Loredanei, acolo unde sportiva locuieşte de 4 ani, de când s-a mutat la Bucureşti, calendarul de pe perete este primul care îţi atrage privirea!

„Pe calendarul din cameră prima prioritate este calificarea la Jocurile Olimpice. Este visul meu şi visul oricărui sportiv de performanţă” -Loredana Marin, componentă a lotului naţional de senioare de box al României.

Şi-a tatuat pe braţ cercurile olimpice

Pasionată de tatuaje, campioana europeană de la tineret şi-a tatuat pe braţul drept cercurile olimpice. „Pot spune că le-am tatuat când am simţit că asta vreau să fac şi iubesc sportul acesta. Îmi doresc din toată inima ca lângă cercurile olimpice să fie şi Turnul Eiffel şi 2024”- Loredana Marin, componentă a lotului naţional de senioare de box al României. 

Loredana este genul de pugilistă care atrage privirile. Frumuseţea ei nu trece neobservată nici pe reţelele de socializare.

„De multe ori am fost întrebată de ce fac box, de ce nu m-am apucat de modelling. Nu le răspund celor care mă întreabă pentru că nu prea stau pe reţelele de socializare. Chiar dacă sunt mai feminină pot să trăiesc şi în lumea bărbaţilor” - Loredana Marin, componentă a lotului naţional de senioare de box al României.

Pasul către senioare a fost greu

De 4 ani, sportiva susţinută de Federaţia Română de Box face parte din lotul naţional de senioare de box al României şi este pregătită de Adrian şi Mihaela Lăcătuş. În 2020, tânăra a devenit campioană europeană la tineret. De asemenea, sportiva este de două ori vicecampioană europeană de U22 şi ocupantă a locurilor 5 la Mondialul şi la Europeanul de senioare. „În primul an m-am acomodat foarte greu cu trecerea la senioare. Eu eram bună la tineret şi abonată la medalii, iar trecerea a fost foarte grea, nu fizic, ci psihic. Noi credem că suntem cei mai buni dar trebuie să învăţăm că nu este mereu aşa. Să o luăm treptat” -Loredana Marin, componentă a lotului naţional de senioare de box al României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: loredana marinloredana marin jocurile olimpiceloredana marin box 

viewscnt
Articole similare