Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul naţionalei Bulgariei a dezvăluit că a întreţinut relaţii intime într-o grădină zoologică

Portarul naţionalei Bulgariei a dezvăluit că a întreţinut relaţii intime într-o grădină zoologicăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Internaţionalul bulgar Nikolai Mihailov a recunoscut că a făcut sex cu iubita lui, Nikoleta Lozanova, într-o grădină zoologică.

Fost jucător la Liverpool, Nikolai Mihailov joacă la Levski Sofia şi este portarul naţionalei Bulgariei. Însă Mihailov se remarcă şi în afara terenului. Portarul în vârstă de 32 de ani este într-o relaţie cu Nikoleta Lozanova, una dintre cele mai frumoase vedete din Bulgaria.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Invitaţi recent la o emisiune TV din ţara lor natală, cei doi au făcut dezvăluiri picante. Întrebată care au fost cele mai exotice locuri în care a întreţinut relaţii sexuale, Lozanova a răspuns: pe stadion şi în toaleta unui club.

La rândul său, Mihailov a avut propria variantă despre cel mai exotic loc în care a întreţinut relaţii intime. Portarul naţionalei Bulgariei a dezvăluit că a făcut sex la o grădină zoologică, între cuştile maimuţelor. Nikoleta Lozanova a completat: ”Este adevărat”.

Potrivit Sportal.bg, cei doi au fost în urmă cu trei ani într-o vacanţă la Pădurea Maimuţelor din Bali, pentru a sărbători ziua de naştere a lui Nikolai Mihailov. Foarte probabil, acesta a fost locul în care s-a consumat episodul descris mai sus.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihailov 

viewscnt
Articole similare