Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima confruntarea dintre Liverpool şi Atletico după faimoasa victorie a ibericilor pe Anfield în 2020! VIDEO cu partida incredibilă reuşită atunci de madrileni

Prima confruntarea dintre Liverpool şi Atletico după faimoasa victorie a ibericilor pe Anfield în 2020! VIDEO cu partida incredibilă reuşită atunci de madrileni
Comentarii

Liverpool şi Ateltico se vor întâlni pentru prima dată după victoria incredibilă reuşită de formaţia lui Diego Simeone pe Anfield, în martie 2020.

Liverpool şi Atletico se vor duela marţi seara, de la ora 22:00, în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor. Participante în grupa ”morţii”, alături de Porto şi AC Milan, cele două formaţii sunt favorite la accederea în optimi şi se luptă pentru prima poziţia a grupei.

Cele două formaţii au mai produs meciuri memorabile de-a lungul anilor, însă cel mai incredibil dintre acestea a venit la ultima întâlnire dintre celel două echipe. În optimile sezonului 2019/2020 al Ligii Campionilor, Atletico şi Liverpool au disputat o dublă senzaţională.

Prima confruntarea dintre Liverpool şi Atletico după faimoasa victorie a ibericilor pe Anfield în 2020!

După 1-0 în tur, la Madrid, formaţia iberică venea pe Merseyside cu obiectivul de a nu lua gol. Campioana en-titre a Europei la acel moment, echipa pregătită de Jurgen Klopp a reuşit să marcheze încă din finalul primei reprize, astfel că scorul era egal, la general, la pauză.

După o repriză secundă echilibrată, în care niciuna dintre echipe nu a reuşit să înscrie, Roberto Firmino a reuşit să dea lovitura, în al patrulea minut al prelungirilor şi să marcheze pentru 2-0. Cu 25 de minute rămase, englezii se credeau deja calificaţi, dar Atletico avea alte planuri.

Llorente a înscris o dublă pentru a îi da avantajul la general echipei din Madrid, înainte ca Morata să dea lovitura de graţie în prelungirile prelungirilor. Astfel, după o luptă îndelungată, Atletico a învins-o pe campioana Europei şi a ajuns în sferturi.

Competiţia a fost întreruptă, odată cu declanşarea pandemiei de Covid, iar sferturile Ligii Campionilor s-au disputat luni mai târziu, într-o singură manşă. După efortul incredibil depus împotriva lui Liverpool, Atletico a fost eliminată în următoarea rundă, de RB Leipzig.

VIDEO cu rezumatul AICI

Afla mai multe despre: champions leagueliga campioniloratletico liverpoolatletico madridliverpool 

viewscnt
Articole similare