Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima declaraţie a Simonei Halep, după meciul dramatic cu Tomljanovic. Arena a izbucnit în râs la declaraţiile româncei. Ce spune despre adversara din turul al treilea

Prima declaraţie a Simonei Halep, după meciul dramatic cu Tomljanovic. Arena a izbucnit în râs la declaraţiile româncei. Ce spune despre adversara din turul al treilea

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, în turul al doilea al AusOpen. Halep s-a impus după ce a revenit de la 2-5 cu un break, în decisiv, la capătul unui meci care a durat două ore şi 35 de minute.

"Mă aşteptam să joace aşa, ştiu că este foarte puternică, dar azi a fost mult mai greu. E incredibil că pot să zâmbesc acum. Nu am fost atât de pozitivă, nu am vorbit despre scor, eram supărată pe faptul că greşeam, dar m-am concentrat când a contat. Mi-am dorit foarte mult să câştig acest meci" , a spus Simona Halep.

Halep va evolua în premieră, în turul următor, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, care a învins-o pe compatrioata ei, Varvara Graceva, locul 97 WTA, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-2.

"Nu cred că am jucat împotriva ei, o să o urmăresc puţin, aşa procedez mereu. Dacă sunt 100%, cu siguranţă voi da totul pentru a câştiga" , a mai spus Simona Halep.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA.

România mai este reprezentată în partidele de simplu de la Melbourne de Sorana Cîrstea, calificată şi ea în turul al treilea.

La ediţia precedentă a AusOpen, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5. Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare