Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a şeicului de la PSG după ce Messi a cucerit un al şaptelea Balon de Aur: ”Este o mândire”. Avea Cornel Dinu dreptate?

Prima reacţie a şeicului de la PSG după ce Messi a cucerit un al şaptelea Balon de Aur: ”Este o mândire”. Avea Cornel Dinu dreptate?

PSG

Comentarii

Luni seara, Lionel Messi a cucerit un al şaptelea Balon de Aur din carieră, învingându-l la limită pe Robert Lewandowski.

Leo Messi a câştigat un al şaptelea Balon de Aur, în ciuda faptului că a ridicar doar două trofee importante în ultima stagiune, cupa Spaniei şi Copa America.

În plus, după transferul la PSG, argentinianul a avut nevoie de o perioadă de acomodare şi a avut nevoie de şase meciuri pentru a înscrie în final în Ligue 1.

După ce premiul a fost anulat sezonul trecut, când Lewandowski era mai mult ca sigur cel ce avea să ridice Balonul de Aur, era considerat că tot polonezul ar merita să obţină trofeul.

Însă, votanţii nu au fost de acord cu această estimare, clasânu-l iar pe Messi pe primul loc, care a terminat în final cu 613 puncte, 33 peste ”Lewangoalski”.

Nasser Al-Khelaifi, conducătorul formaţiei pariziene, s-a declarat foarte mândru de reuşita fotbalistului său şi l-a felicitat pentru un nou succes.

Prima reacţie a şeicului de la PSG după ce Messi a cucerit un al şaptelea Balon de Aur

Este o mândrie imensă pentru PSG că Messi a câştigat Balonul de Aur. Aş dori să-l felicit călduros pe Leo.

La fel ca toţi suporterii noştri din întreaga lume, suntem încântaţi să-l vedem pe unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile jucând în tricoul nostru”, a declarat Nasser Al-Khelaifi.

Cornel Dinu a sugerat că victoria a fost una ”aranjată”, întrucât Messi joacă acum la PSG, clubul cu cele mai mari aspiraţii din lume şi cea mai rapidă ascensiune din istorie.

În urmă cu puţijn peste 10 ani, Nasser Al-Khelaifi o achiziţiona pe PSG şi o transforma aproape instant în marea foţă din fotbalul francez.

Din cele 10 titluri ”puse la bătaie” de atunci până acum, formaţia pariziană a cucerit şapte şi a schimbat pentru totdeauna piaţa transferurilor.

Din pricina sumelor halucinante plătite pentru Neymar şi Mbappe, preţurile jucătorilor au crescut exponenţial, fotbalişti precum Coutinho, Dembele sau Grealish ajungând să fie vânduţi pentru peste 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: leo messi balonul de aur 

viewscnt
Articole similare