Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din partea UEFA după incidentele foarte grave de la Rangers - Slavia Praga. VIDEO | Imagini în premieră

Prima reacţie din partea UEFA după incidentele foarte grave de la Rangers - Slavia Praga. VIDEO | Imagini în premieră

UEFA Europa League

Comentarii

Un reprezentat UEFA a oferit o primă reacţie după incidentele grave care s-au petrecut la meciul Rangers - Slavia Praga, după ce Glen Kamara l-a acuzat pe Ondrej Kudela de rasism. Jucătorul lui Rangers l-a agresat fizic pe Kudela, pe tunelul de la vestiare, incident confirmat de UEFA.

Partida dintre Rangers şi Slavia Praga a avut un final foarte tensionat, cu două eliminări din echipa scoţienilor, cu acuzaţii de rasism şi cu o bătaie izbucnită pe tunelul de la vestiare. Un reprezentant UEFA, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a oferit o primă reacţie după toate aceste incidente.

Prima reacţie venită de la UEFA după incidentele grave de la Rangers - Slavia Praga

Partida de la Glasgow a fost fericită pentru Nicolae Stanciu. Echipa lui s-a calificat în sferturile Europa League, după ce s-a impus cu 3-1 la general în faţa lui Rangers. În plus, mijlocaşul român a înscris un nou gol fabulos. Însă finalul meciului a adus un scandal monstru, cu acuzaţii de rasism şi cu o bătaie izbucnită pe tunelul de la vestiare.

Scandalul de pe tunel a fost continuarea incidentului din minutul 87. Atunci, Glen Kamara l-a acuzat pe Kudela că a folosit o remarcă rasistă, lucru pe care i l-a transmis şi arbitrului. Conflictul dintre Kamara şi Kudela a continuat şi pe tunelul de la vestiare.

Cei de la Slavia îl acuză pe jucătorul lui Rangers că l-a lovit cu pumnii în cap pe Kudela, pe tunelul de la vestiare: ”Ondrej Kudela a fost agresat de jucătorul Kamara şi a fost lovit cu pumnii în cap şi Steven Gerrard a fost martorul la acest incident. Chiar şi reprezentanţii UEFA au fost prezenţa la faţa locului şi au fost şocaţi de acest comportament”, se arată în comunicatul emis de Slavia Praga.

Într-o declaraţie sub protecţia anonimatului, un reprezentant UEFA a confirmat pentru Sky Sports că pe tunelul către vestiare a avut loc o bătaie între jucători:

”Suntem la curent cu un incident care a avut loc în tunel după finalul meciului şi care i-a implicat pe unii jucători ai ambelor echipe. Aşteptăm să primim rapoarte detaliate de la oficialii UEFA care au fost la meci”, a spus pentru Sky Sports un reprezentat UEFA, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Dialog între Steven Gerrard şi antrenorul Slaviei despre episodul de rasism

Imediat după fluierul final, Steven Gerrard a mers la antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpisovsky şi i-a transmis că Ondrej Kudela a folosit la replică rasistă la adresa lui Glen Kamara. Vizibil iritat, Gerrard îi explică incidentul şi apoi pleacă spre vestiare.

Cei de la Slavia au rămas în continuare pe teren, pentru a sărbători calificare în sferturile Europa League. Apoi, cehii s-au plâns că au fost nevoiţi să aştepte minute în şir la intrare pe tunel, deoarece Kamara a sărit şi l-a lovit cu pumnii pe Kudela. Camerele au surprins momentul de dinaintea acestui incident, când Kudela încă era pe teren şi aştepta să plece spre vestiare.

Afla mai multe despre: rangers 

viewscnt
Articole similare