Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemă neaşteptată pentru Marius Şumudică la CFR Cluj? Ce s-ar întâmpla în relaţia cu jucătorii: "Şi el e vinovat" EXCLUSIV

Problemă neaşteptată pentru Marius Şumudică la CFR Cluj? Ce s-ar întâmpla în relaţia cu jucătorii: "Şi el e vinovat" EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a susţinut că Marius Şumudică ar avea probleme în relaţia cu lotul pe care-l antrenează la CFR Cluj.

Ce problemă ar avea Marius Şumudică la CFR Cluj

CFR Cluj a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Astfel, echipa din Gruia va merge, probabil, în grupele Conference League. În schimb, campioana României merge perfect în Liga 1, unde e lider cu 15 puncte. 

Marius Şumudică a avut parte de mai multe provocări de la începutul sezonului, de la câteva meciuri mai grele decât s-ar fi aşteptat în preliminariile Champions League şi până la conflictele cu Marion Rondon şi Alexandru Chipciu. 

Iulian Miu crede că probleme sunt şi în relaţia dintre principal şi lot, aspect neaşteptat, mai ales că Şumudică a avut relaţii bune cu fotbaliştii echipelor la care a mai fost pe banca tehnică. 

"Şi eu cred că şi el e vinovat. Cred că sunt probleme şi la antrenamente, la cum văd eu lucrurile. Nu cred că se poate impune în faţa jucătorilor, să facă ei exact ce-şi doreşte el. Cred că a lucrat anumite aspecte, dacă a venit şi a vorbit de maniera asta. Pe mine mă pune pe gânduri atitudinea jucătorilor. Atât pot sau atât vor? 

Am vorbit despre jocul CFR-ului, am tras nişte semnale de alarmă, dar cine se gândea la 4-0? Dacă îl schimbi pe Şumudică, CFR joacă mai bine? Pe jucători e greu să-i dai afara. Şumudică e trecut prin multe şi poate gestiona şi această situaţie", a spus oficialul Stelei Bucureşti pentru Telekom Sport. 

La finalul înfrângerii cu Steaua Roşie Belgrad, 0-4, după încă un duş rece în Europa, Marius Şumudică a izbucnit la adresa jucătorilor şi i-a amintit în discursul său şi pe fotbaliştii importanţi din lot. 

În această perioadă, presa din Turcia a scris că preşedintele lui Kayserispor se va întâlni cu Marius Şumudică, pentru a-l convinge să revină în Super Lig. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujiulian miu 

viewscnt
Articole similare