Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Proiect de 9 milioane de euro! Ciprian Marica, afacere importantă alături de un idol al lui Dinamo: ce plănuiesc cei doi

Proiect de 9 milioane de euro! Ciprian Marica, afacere importantă alături de un idol al lui Dinamo: ce plănuiesc cei doi

Diverse

Comentarii

Ciprian Marica are planuri importante de viitor, iar fostul atacant al naţionalei şi-a unit forţele cu Ioan Andone, într-o afacere din care speră să obţină un profit consistent.

Ciprian Marica se gândeşte la afaceri, după retragerea din fotbal. Ultimele informaţii susţin că fostul atacant se implică în imobiliare, alături de legenea lui Dinamo, Ioan Andone.

Marica şi Andone au fondat o firmă, New World Development SRL, prin care vor ridica în Voluntari două tronsoane ale unui bloc de locuinţe colective având 10 niveluri, conform Libertatea.

Valoarea estimată a proiectului este între şapte şi nouă milioane de euro, iar acesta parcurge ultimele etape în vederea obţinerii autorizaţiei de construire.

Ciprian Marica, implicat într-un scandal cu soţia unui apropiat

Fostul atacant al naţionalei României, Ciprian Marica, a fost surprins într-o ipostază deloc plăcută, în august 2019. Actualul patron al Farului Constanţa e acuzat de Florin Muntean Junior că a întreţinut relaţii intime cu soţia celui din urmă, într-un hotel din Cluj.

În cele din urmă, Marica a transmis un mesaj legat de scandalul în care a fost implicat recent, după ce a fost prins în flagrant la hotel cu nevasta unuia dintre prietenii săi.

 

 

Afla mai multe despre: ciprian marica 

viewscnt
Articole similare