Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG pregăteşte un transfer „bombă”. Parizienii vor să îl aducă pe Joao Felix alături de Kylian Mbappe

PSG pregăteşte un transfer „bombă”. Parizienii vor să îl aducă pe Joao Felix alături de Kylian Mbappe
Comentarii

PSG vrea să îl aducă pe Joao Felix (23 de ani), atacantul celor de la Atletico Madrid, pe Parc des Princes.

Joao Felix, dorit de Luis Enrique la PSG

Atacantul portughez Joao Felix de la Atletico Madrid ar putea ajunge la Paris Saint-Germain, scrie lequpe.fr.

Numele atacantului portughez apare cu regularitate pe orbita clubului din capitala Franţei. Iar acest lucru s-a întâmplat din nou în ultimele zile.

De fapt, a fost ideea lui Jorge Mendes, agentul jucătorului de la Atlético Madrid, după cum a raportat L'Equipe .

Potrivit L'Equipe, Mendes ar fi încercat să-l plaseze şi pe José Mourinho. Din nou fără succes, însă: Luis Enrique este cel care îl va înlocui pe Christophe Galtier.

OFICIAL | ”Copilul teribil” al fotbalului italian a semnat cu PSG. Transfer de răsunet pentru campioana Franţei

PSG a anunţat, în mod oficial, că a obţinut serviciile jucătorului Cher Ndour (18 ani). Este al şaselea transfer oficial al parizienilor în această vară.

Clubul francez PSG a anunţat miercuri cel de-al şaselea transfer al verii, mijlocaşul italian Cher Ndour, un jucător de 18 ani.

Internaţionalul U21 italian Cher Ndour a semnat un contract pe cinci ani cu PSG şi a oferit prima reacţie.

”Sunt foarte emoţionat. Este un amestec de emoţii, dar mai ales de fericire pentru că Paris Saint-Germain este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, cu mulţi campioni, iar pentru mine este o onoare să fac parte din această nouă familie”, a declarat Ndour, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al parizienilor.

Cher Ndour se afla la final de contract cu gruparea portugheză Benfica Lisabona, alături de care a câştigat, în 2022, UEFA Youth League. El a evoluat într-un singur meci la prima echipă a lusitanilor, având mai multe apariţii în echipa a doua a Benficăi.

Cher Ndour este titular în echipa naţională U19 a Italiei, care va juca joi în semifinalele Euro U19, din Malta. Ndour a marcat şi un gol, în grupe, în victoria cu 4-0 împotriva Maltei.

Ndour este al şaselea transfer al verii pentru PSG, alături de cele ale jucătorilor Milan Skriniar, Lucas Hernandez, Manuel Ugarte, Kang-in Lee şi Marco Asensio.

Afla mai multe despre: joao felixpsg. transfer 

viewscnt
Articole similare