Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puştiul minune al FCSB-ului, remarcat de Basarab Panduru: ”Are execuţii de om care are cap, ştie ce să facă” | EXCLUSIV

Puştiul minune al FCSB-ului, remarcat de Basarab Panduru: ”Are execuţii de om care are cap, ştie ce să facă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să treacă de Hunedoara în Cupa României, în prelungiri, scor 5-3. Ianis Stoica a marcat o dublă şi a fost remarcat de Basarab Panduru.

FCSB a reuşit să treacă cu greu de Hunedoara în 16-mile Cupei României. ”Roş-albaştrii” au condus cu 3-0, dar au fost egalaţi surprinzător, înainte de a rezolva meciul în prelungiri. Marcator al unei duble, Basarab Panduru a avut cuvinte frumoase de spus despre atacant, însă a criticat dur FCSB-ul.

Puştiul minune al FCSB-ului, remarcat de Basarab Panduru

Nu prea ai explicaţii, la 3-0 se gândea Edi ce antrenament bun, a jucat şi ăla, şi ăla, îi mai las puţin. După te trezeşti că în 20 de minute iei trei goluri. Nu mă aşteptam la aşa ceva niciodată. Începuse bine FCSB, au dat 1-0, 2-0, 3-0, apoi...

Se întâmplă ceva şi se trezeşte lumea la viaţă, la 3-0 nu aveu nicio speranţă şi, ia uite, 3-3.Nu ai cum, de la 3-0, tu, FCSB, să ajungi la 3-3. Nu e permis aşa ceva, n-ai cum, sub nicio formă.

E normal sa laude MM jucătorii, îl laudă şi pe Stoica şi pe Muşi, sunt jucători tineri, au nevoie de încurajări. Mi se pare că poate să dea gol, a dat goluri din puţinele minute jucate. Mă uit la el şi văd că are niste execuţii de om care are cap, ştie ce să facă în anumite situaţii.

Deocamdată face lucruri bune. Nu cred că e rău fizicul, după 18 ani nu ştiu dacă mai creşti. Face lucruri bune, asta e interesant. Pare că are lucruri bune, să o ţină aşa, că e bine”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Reacţia lui Ianis Stoica după victoria cu Hunedoara

Ianis Stoica a oferit şi el o reaţie după meci. Tânărul atacant s-a declarat fericit că şi-a putu ajuta echipa, chiar dacă accederea în următoarea rundă s-a obţinut cu emoţii. În plus, acesta a avut lucruri frumoase de spus despre Edi iordănescu, considerând venirea sa un nou început pentru FCSB.

Mă bucur că am putut să îmi ajut echipa cu cele două goluri şi în final sunt bucuros de calificare. În fotbal orice e posibil. Numai în fotbal se poate ca o echipă de Liga 3 să egaleze una de Liga 1 care se bate an de an la titlu. Cred că e un nou început de când a venit Mister şi eu cred că sunt pe drumul cel bun”, a declarat Ianis Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbhunedoara fcsbianis stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare