Experiențe împreună.
You are here:

"Răspuns pozitiv" pentru transferul vedetei de la CFR Cluj în Turcia! Lovitură pentru Şumudică, campioana se îmbogăţeşte

"Răspuns pozitiv" pentru transferul vedetei de la CFR Cluj în Turcia! Lovitură pentru Şumudică, campioana se îmbogăţeşte

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj e aproape să se despartă de unul dintre fotbaliştii de bază din lot. Presa din Turcia anunţă că Goztepe, echipă care a terminat în campionat la mijlocul clasamentului, „a primit un răspuns pozitiv” din partea reprezentanţilor lui Andrei Burcă, fundaş titular şi în echipa naţională a României.

Marius Şumudică are parte de primele provocări la CFR Cluj, înaintea noului sezon, în care îşi doreşte să câştige titlul în Liga 1 şi să joace în grupele Champions League sau Europa League. Viitorul lui Giedrius Arlauskis, cel care cere cel mai mare salariu din România pentru a continua, e incert, iar acum noul antrenor l-ar putea pierde şi pe Andrei Burcă, om de bază în ultimele sezoane, în Gruia.

Marius Şumudică îl poate pierde pe Andrei Burcă. CFR Cluj poate transfera în Turcia

După doi ani petrecuţi la CFR Cluj, apărătorul cotat la 3.3 milioane de euro a anunţat că-şi doreşte să facă următorul pas în cariera sa, la 28 de ani. În urmă cu o lună, Andrei Burcă a comunicat decizia sa: „Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuţii. Aştept ofertele. Discuţiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie”, susţinea internaţionalul român, în mai.

Iar dorinţa lui Andrei Burcă poate deveni realitate. Publicaţia turcă Hurriyet susţine că echipa din Super Lig, Goztepe, l-a pus pe lista de transferuri pe Andrei Burcă. Românul e dorit pentru a întări un post pe care au mai rămas dor doi fundaşi centrali: Marko Mihojevic şi Atinc Nukan.  

Primele discuţii în privinţa jucătorului venit de la FC Botoşani, la CFR Cluj, au avut loc deja, iar clubul turc a primit o veste bună. Conform sursei citate, “conducerea lui Goztepe a primit un răspuns pozitiv” în privinţa transferului lui Andrei Burcă.  

Göz-Göz ar urma să aducă mai mulţi apărători centrali. Pe listă mai sunt: Hosseini, Hüseyin Türkmen şi Ömer Toprak.

  • 10 e locul ocupat de Goztepe la finalul campionatului trecut. 

De când a ajuns la CFR Cluj, Andrei Burcă a fost titular atât cu Dan Petrescu, cât şi cu Edi Iordănescu pe bancă. Tricolorul a jucat în 83 de meciuri pentru campioana României, a marcat de cinci ori şi a oferit două pase decisive.

Conştientă de dorinţa lui Andrei Burcă de a pleca la finalul acestui sezon, CFR Cluj s-a mişcat pe piaţa transferurilor şi l-a adus pe Rachid Bouhenna, de la Sepsi OSK. 

Pe lângă algerian, Marius Şumudică i-a mai primit în lot pe: Daniel Paraschiv, Anas Tahiri, Jonathan Rodriguez şi Denis Rusu.

 

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Dinamo i-a dat Stelei o lovitură de grație! Marea speranță a sportului românesc a ajuns...