Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Fotbalist dat afară de la FCSB de Gigi Becali după ce "a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt": "Ok. Nu vrei?" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Fotbalist dat afară de la FCSB de Gigi Becali după ce "a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt": "Ok. Nu vrei?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a reintrat sub controlul total al lui Gigi Becali, după ce finanţatorul a scăpat de antrenorul Edward Iordănescu. Cu o relaţie diferită cu Toni Petrea, omul de afaceri şi-a permis să-i elimine un fotbalist important din lot, în această iarnă.

Adevărul despre plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB: "N-a plecat, pentru că nu.... Din punct de vedere sportiv"

Conform ultimelor informaţii oferite de managerul general al FCSB, Mihai Stoica, plecarea lui Constantin Budescu nu a fost provocată doar de prestaţiile sale de pe teren. În culise, Gigi Becali a devenit iritat, treptat, de o promisiune nerespectată a mijlocaşului care impresiona la Astra Giurgiu, dar şi de salariul mare pe care-l încasa la clubul din Berceni. 

"Legat" de casa din Ploieşti, acolo unde locuieşte şi parcurge drumul până la Voluntari, la noua echipă, lui Budescu i s-a transmis să se mute în Bucureşti, atunci când era legitimat la FCSB. Spre finalul aventurii la echipa clasată pe locul secund în Liga 1, Gigi Becali a vorbit direct cu Constantin Budescu. 

"Budescu n-a plecat, pentru că nu.... Din punct de vedere sportiv. Adică la el a fost altceva. El a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt. A promis că se mută în Bucureşti şi nu s-a mutat în Bucureşti. Pe un salariu mare! Atunci, Gigi a spus <<Ok. Nu vrei?>>. Şi Budescu nu voia", a dezvăluit expertul Telekom Sport. 

MM Stoica a recunoscut că-l înţelege pe fotbalistul dat afară de Gigi Becali. 

"Aici, în emsiune, când toată lumea zicea că merge la Sepsi şi cei de la Sepsi spuneau că merge la Sepsi, eu am spus cu subiect şi predicat că nu cred aşa ceva, pentru că nu-l văd mutându-se la Sfântu Gheorghe. Dacă m-aţi fi întrebat de Voluntari, da, aş fi spus da cu toată convingerea. N-o spun ca reproş la adresa lui. Nu poate omul să plece de acasă. E familist, nu poate. Are o casă foarte frumoasă la Ploieşti. Nici eu n-aş pleca dacă aş avea 'pe dreapta' ce are Budi. Şi doi copii mici. 

N-aş pleca de acasă pe 7.000, 8.000, 15.000 în altă parte şi să stau la bloc şi să-mi bată în calorifer vecinii, dacă ăla mic cântă la microfon", a mai spus Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Constantin Budescu a semnat cu FC Voluntari şi va juca în play-off în acest sezon al Ligii 1, după ce a refuzat-o pe Sepsi. 

Mihai Stoica a confirmat şi plecarea lui Denis Haruţ, cedat sub formă de împrumut la FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: gigi becalimihai stoicaconstantin budescufotbalist fcsbconstantin budescu transfer fc voluntari 

viewscnt
Articole similare