Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total în Liga I. Becali îi dă marea lovitură lui Piţurcă şi îi fură un jucător în ultimul moment. Marele transfer de la FCSB

Război total în Liga I. Becali îi dă marea lovitură lui Piţurcă şi îi fură un jucător în ultimul moment. Marele transfer de la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, iar acum echipa patronată de Gigi Becali are 11 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

FCSB merge perfect sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă, iar acest lucru se vede şi în rezultate. Deşi, după primele şapte etape din acest sezon, vicecampioana României era ultima în clasament, acum, roş-albaştrii şi-au revenit şi au recuperat din handicapul pe care l-au avut faţă de liderul Ligii I, CFR Cluj.

Pentru a nu rata din nou titlul, ultimul fiind cucerit în 2015, Gigi Becali vrea să-i aducă lui Bogdan Argeş Vintilă cel mai buni jucători din campionat. Pe lângă jucătorii pe care-i aşteaptă de la Gaz Metan Mediaş (DETALII AICI), patronul vicecampioanei României speră să mai rezolve şi aducerea unui fundaş central de mare perspectivă.

Becali pregăteşte marea lovitură. Transfer de ultimă oră la FCSB

Andrei Chindriş a fost principala ţintă a lui Gigi Becali, însă suma uriaşă cerută de Valeriu Iftime l-a determinat pe latifundiarul din Pipera să renunţe la transferul internaţionalului de tineret. Acum, patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe un alt fundaş central, tot din lotul lui FC Botoşani. Este vorba despre Andrei Miron, însă, conform fanatik.ro, FCSB are mare concurenţă.

Victor Piţurcă vrea să dea lovitura şi să-l aducă pe Valerică Găman, iar alături de acesta, antrenorul oltenilor speră să-l convingă şi pe fundaşul moldovenilor să se alăture lotului Universităţii Craiova.

Gigi Becali a aflat că fundaşul central urmează să intre în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani, ceea ce i-ar permite lui Miron să plece la oricare altă echipă, liber de contract, la finalul sezonului. În aceste condiţii, patronul roş-albaştrilor speră să-l convingă pe Valeriu Iftime să mai lase din preţ pentru transferul fundaşului central de 25 de ani.

  • 800 de mii de euro este cota lui Andrei Miron, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare