Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Ochiroşii a semnat! Unde va juca cel mai tânăr marcator al FCSB din cupele europene, în sezonul viitor

Răzvan Ochiroşii a semnat! Unde va juca cel mai tânăr marcator al FCSB din cupele europene, în sezonul viitor

Fotbal

Comentarii

Conducerea clubului din liga a treia din Spania, CD Guijuelo, a anunţat prelungirea contractului fotbalistului român Răzvan Ochiroşii, pentru încă un sezon.

Ajuns la 31 de ani, gălăţeanul Răzvan Ochiroşii a primit şansa de a evolua pentru al cincilea sezon pentru CD Guijuelo, din liga a treia din Spania. Are peste 100 de partide în tricoul celor de la Guijuelo şi a făcut parte din echipa care a susţinut singurul play-off pentru accederea în liga secundă din istoria clubului, încheiat într-un final fără promovare. Sezonul este "îngheţat" şi în liga a treia din Spania, iar Guijuelo se află pe locul 9 în Segunda Division B, Grupa a 2-a.

"Guijuelo este echipa care mi-a oferit totul şi cea care m-a ajutat să ajung în fotbalul profesionist. Va fi întotdeauna acasă pentru mine!", declara Răzvan Ochiroşii, în presa din Spania.

Răzvan Ochiroşii este la a doua aventură la Guijuelo. Prima a avut loc în 2013, când a sosit de la o altă formaţie de Liga a 3-a, Fuenlabrada. Două sezoane a stat la Guijuelo, până a fost transferat de Alcorcon, formaţie de Liga a 2-a spaniolă. În cele două sezoane, Ochiroşii a bifat 60 de meciuri pentru Guijuelo. Revenirea la Guijuelo a avut loc în vara lui 2018

Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului în cupele europene

Răzvan Ochiroşii deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, în cupele europene. S-a întâmplat în august 2006, într-un meci cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor. Ochiroşii avea atunci 17 ani, 4 luni şi 20 de zile. Pentru FCSB el a evoluat în 27 de meciuri, iar pentru naţionala de tineret a României în alte 12. În sezonul 2005-2006 a cucerit un titlu de campion al României cu formaţia roş-albastră. A repetat performanţa în 2010-2011 în tricoul Oţelului Galaţi.

Pe lângă faptul că era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români la acea vreme, a ieşit în evidenţă şi cu opulenţa sa, atunci când şi-a cumpărat o maşină foarte scumpă, chiar dacă el nu avea nici măcar permis.

După aventura de la FCSB, a mai evoluat de Gloria Buzău, Oţelul Galaţi, Săgeata Năvodari, Fortuna Brazi, CF Fuenlabrada, Guijuelo, Alcorcon, Marbella, Unionistas şi din nou Guijuelo.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare