Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

RB Leipzig, victorie la scor de neprezentare la Union Berlin. Supercampioana Germaniei nu a avut emoţii în deplasarea din capitală | VIDEO

RB Leipzig, victorie la scor de neprezentare la Union Berlin. Supercampioana Germaniei nu a avut emoţii în deplasarea din capitală | VIDEO

Bundesliga

Comentarii

RB Leipzig a adus prima înfrângere pentru Union Berlin, formaţie care a impresionat fotbalul german în ultimele sezoane, reuşind chiar şi o calificare în grupele Ligii Campionilor în actualul sezon.

RB Leipzig, succes fără emoţii în deplasarea de la Union Berlin

RB Leipzig a învins duminică, în deplasare, scor 3-0, formaţia Union Berlin, în ultimul meci al etapei a treia din Bundesliga.

Union Berlin, prezentă şi ea în grupele Ligii Campionilor, a suferit prima înfrângere în acest start de campionat, după un meci a cărei primă repriză s-a încheiat cu scor alb.

Oaspeţii au deschis scorul prin Xavi Simons, în minutul 51, apoi berlinezii au rămas în zece, după eliminarea lui Kevin Volland pentru un fault dur la Simakan, în minutul 65.

Partida a fost rezolvată în minutele 85 şi 87, prin dubla lui Benjamin Sesko şi RB Leipzig este pe locul 4, cu 6 puncte. Union Berlin se află pe poziţia a cincea, tot cu 6 puncte.

Într-un alt meci al etapei, Eintracht Frankfurt a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Koln.

Florian Kainz a marcat pentru ”ţapi” în minutul 43, iar Niels Nkounkou a adus egalarea pentru Eintracht, în minutul 87.

Afla mai multe despre: rb leipzigunion berlinbundesliga 

viewscnt
Articole similare