Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Flavius Stoican când a fost întrebat despre revenirea lui Dusan Uhrin ca antrenor la Dinamo

Reacţia lui Flavius Stoican când a fost întrebat despre revenirea lui Dusan Uhrin ca antrenor la Dinamo
Comentarii

Flavius Stoican a fost întrebat dacă a fost deranjat de intenţia celor din programul DDB, care vor să-l readucă pe Dusan Uhrin antrenor la Dinamo.

Venirea lui Flavius Stoican n-a îmbunătăţit semnificativ rezultatele lui Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare are 5 înfrângeri consecutive şi retrogradarea pare tot mai aproape.

În acest context a apărut informaţia că cei din DDB şi-ar fi pierdut deja răbdarea cu Flavius Stoican şi ar vrea să-l readucă pe Dusan Uhrin.

Reacţia lui Stoican când a fost întrebat despre revenirea lui Dusan Uhrin

Flavius Stoican a fost numit antrenor la Dinamo pe 22 decembrie 2021, după ce Mircea Rednic a fost dat afară din cauza rezultatelor slabe.

Însă nici această schimbare de antrenor n-a produs şocul de care Dinamo are nevoie. În acest an, echipa din Ştefan cel Mare a pierdut toate cele 3 meciuri pe care le-a avut în Liga 1 şi situaţia din clasament a devenit şi mai delicată.

În această etapă, Dinamo are din nou o provocare foarte importantă, cu Universitatea Craiova, miercuri, de la 19:55. Flavius Stoican spune însă că nu este deranjat despre zvonurile care susţin că Dusan Uhrin ar putea reveni în Ştefan cel Mare.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani spune că rezultatele nu-l avantajează şi este logic ca cei din conducerea clubului să caute şi alte soluţii. Pe de altă parte, spune că este foarte încrezător că echipa va reuşi să se salveze de la retrogradare:

”Atunci când nu sunt rezultate, oamenii caută să găsească soluţii, dar până când va fi o soluţie clară eu sunt aproape de aceşti băieţi.

Sunt convins că această echipă nu va retrograda. De ce spun asta? Merg pe dorinţa lor de a reuşi. Timpul e inamicul nostru, dar cu toate astea, cred în dorinţa lor de a salva această echipă de la retrogradare.

Nu am discutat (n.r. - cu conducerea DDB).

(n.r. - dacă a discutat cu preşedintele Iuliu Mureşan) Domnul preşedinte Mureşan îşi doreşte la fel de mult cum îşi doreşte cel mai împătimit suporter să ieşim din situaţia asta.

Are momentele lui de tristeţe, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a salva această echipă. Este un om puternic, indiferent de supărările oamenilor din jur nu trebuie să cedeze.

Nu l-am văzut fericit, nu este fericit, de când a sosit la Dinamo, de şapte, opt luni, nu l-am văzut în vreo zi să fie fericit”, a declarat Flavius Stoican.

Dinamo ocupă locul 15, penultimul, în clasamentul Ligii 1, cu doar 12 puncte acumulate în 24 de etape. Echipa din Ştefan cel Mare are doar 3 victorii în acest sezon.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare