Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie vehementă a unui fost tehnician din Gruia după ce s-a vehiculat că Uhrin l-ar putea înlocui pe Şumudică: ”Ce să caute la CFR? Ce îl recomandă?”

Reacţie vehementă a unui fost tehnician din Gruia după ce s-a vehiculat că Uhrin l-ar putea înlocui pe Şumudică: ”Ce să caute la CFR? Ce îl recomandă?”

CFR Cluj

Comentarii

Eşecul umilitor cu Steaua Roşie Belgrad, scor 4-0, a pus mare presiune pe umerii lui Şumudică, despre care se zvoneşte că ar putea fi înlocuit de Dusan Uhrin.

Marius Şumudică se află sub o presiune imensă, după ce echipa condusă de el s-a făcut de râs în play-off-ul Europa League. După eliminarea cu Young Boys, din al treilea tur preliminar al Champions League, CFR-ul visa să ajungă măcar în a doua competiţie europeană valoric, însă, mai mult ca sigur, va trebui să se mulţumească cu nou formata Conference League.

Clujenii au fost distruşi 4-0 de Steaua Roşie Belgrad, iar doar o minune i-ar mai putea aduce în grupele Europa League. Şumudică i-a învinuit pe jucători pentru prestaţia slabă, însă se zvonea că oficialii din Gruia sunt mai dezamăgiţi de antrenor şi ar dori să îl înlocuiască.

Dusan Uhrin este numele cel mai vehiculat ca înlocuitorul lui Şumudică, după ce cehul a impresionat la Dinamo. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare i-a părăsit pe ”câini” înainte ca aceştia să intre în faliment, după ce îi salvase de la retrogradare la sfârşitul sezonului trecut.

Reacţie vehementă a unui fost tehnician din Gruia după ce s-a vehiculat că Uhrin l-ar putea înlocui pe Şumudică

Însă Uhrin nu este văzut cu ochi buni de toată lumea. Vasile Miriuţă, fost tehnician în Gruia, nu înţelege de ce ar primi tehnicianul ceh şansa de a conduce un club de statura CFR-ului, întrucât nu a avut parte de performanţe la nivelul clubului.

"Ce să caute Dusan Uhrin la CFR? Păi ce îl recomandă? Ori aduci un antrenor român la CFR, ori îl păstrezi pe Şumi, ori aduci un antrenor care a câştigat campionate sau are un trecut. N-am nimic cu Dusan, dar aşa văd lucrurile.

Au fost Andone, Costa, Conceicao, Mandorlini, Edi Iordănescu la CFR. Pe Dusan Uhrin ce-l recomandă să ajungă la CFR? Până la urmă, nu e problema mea", a declarat Miriuţă, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujdusan uhrinmarius şumudicăsteaua roşie cfr 

viewscnt
Articole similare