Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic aduce un nume greu la Dinamo. Mureşan a recunoscut negocierile: ”L-am rugat să vină să ne ajute”

Rednic aduce un nume greu la Dinamo. Mureşan a recunoscut negocierile: ”L-am rugat să vină să ne ajute”
Comentarii

Mircea Rednic îşi doreşte o mutare interesantă, despre care consideră că ar ajuta mult echipa. Un nume greu ar putea reveni astfel în Ştefan cel Mare.

Odată cu revenirea la Dinamo, Mircea Rednic a cerut clubului să facă mai multe mutări, care să întărească echipa pe toate planurile. Cu această ocazie, în Ştefan cel Mare sunt şanse mari să revină un nume greu.

Rednic a cerut întăriri atât pentru lotul de jucători, cât şi pentru conducerea clubului, unde şi-ar dori un personaj care să facă legătura între elevii săi, şefi şi suporteri.

Primul nume greu care vine la Dinamo. Iuliu Mureşan a recunoscută negocierile

Printre condiţiile impuse de Mircea Rednic înainte să semneze contractul a fost şi aducerea unui team manager. Antrenorul în vârstă de 59 de ani a propus şi numele celui care ar fi potrivit pentru acestă funcţie.

Concret, Rednic şi-ar dori un nume greu din istoria recentă a lui Dinamo şi l-a propus pe Ionel Dănciulescu, alături de care a mai lucrat. Relaţia dintre cei doi este excelentă.

”(Întrebat dacă revine Dănciulescu) Nu vreau să vorbesc despre asta, dar îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături”, a spus Mircea Rednic la prezentarea oficială.

Între timp, a apărut şi varianta Marius Niculae, un alt simbol al istoriei recente a lui Dinamo. Însă primul care a fost sunat a fost Ionel Dănciulescu, după cum recunoaşte chiar Iuliu Mureşan:

”Eu l-am sunat pe Ionel Dănciulescu, cred că la o săptămână după ce am venit sau la 10 zile, maxim, şi l-am rugat dacă nu poate să vină să ne ajute să colaborăm şi a zis că se gândeşte. După aceea a mai amânat-o... Să vedem.

Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipa tot timpul şi aceştia pot fi Marius Niculae sau Dănciulescu. Amândoi au şanse egale, nu vreau să mă pronunţ, deşi poate ştiu, dar în momentul de faţă nu pot să zic”, a declarat Iuliu Mureşan.

Principala problemă pentru Ionel Dănciulescu a fost că el este implicat în dezvoltarea academiei de fotbal a lui CS Dinamo, unde din iarnă ocupă funcţia de manager tehnic.

Fostul mare atacant este foarte implicat în acest proiect, pe care l-a început de la zero şi pe care consideră că-l poate transforma într-un succes pentru fotbalul românesc.

Drept urmare, şefii lui Dinamo au trecut la următorul nume important pe care îl aveau pe listă, Marius Niculae, care are şanse mari să accepte.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare