Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de ultimă oră la FCSB chiar în ziua derby-ului cu Dinamo. Favoritul lui Becali s-a întors în ultimul moment. Fanii sunt în culmea fericirii

Revenire de ultimă oră la FCSB chiar în ziua derby-ului cu Dinamo. Favoritul lui Becali s-a întors în ultimul moment. Fanii sunt în culmea fericirii

FCSB

Comentarii

Dinamo - FCSB este meciul etapei în Liga I, iar Toni Petrea a primit o veste bună înaintea duelului de astăzi din Ştefan cel Mare. Marele derby se joacă de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1.

FCSB şi CFR Cluj sunt principalele favorite în cursa pentru titlu. Roş-albaştrii au un avantaj de un punct faţă de campioana ultimelor trei sezoane, iar Gigi Becali speră ca echipa sa să câştige titlul mult aşteptat. În 2015 a luat FCSB ultimul campionat, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. La cinci ani şi jumătate distanţă de la ultimul trofeu din Liga I şi după nume importante trecute pe banca tehnică, precum Mihai Teja, Laurenţiu Reghecampf sau Mirel Rădoi, echipa lui Gigi Becali are şanse importante la cucerirea campionatului.

Deşi mai este foarte mult de jucat până la finalul sezonului, iar programul este extrem de încărcat pentru FCSB, Toni Petrea a primit o nouă veste bună, chiar în ziua partidei cu marea rivală Dinamo. Testat pozitiv cu noul coronavirus, după stagiul de pregătire susţinut de FCSB în Antalya, în ianuarie, Ionuţ Panţîru s-a vindecat, iar acum este pregătit să joace din nou pentru roş-albaştri.

Revenire de ultimă oră la FCSB chiar în ziua derby-ului cu Dinamo. Favoritul lui Becali s-a întors în ultimul moment

Fundaşul stânga de 24 de ani are acum un rival pe post care pare să-şi fi câştigat locul în echipă. Risto Radunovic a profitat şi de indisponibilitatea lui Panţîru şi s-a impus rapid în echipa lui Toni Petrea. Chiar dacă jucătorul venit de la Astra pare titularul postului de fundaş stânga, Ionuţ Panţîru poate juca şi el într-un derby. Peste doar şapte zile, FCSB o va întâlni din nou pe marea rivală Dinamo, pe 10 februarie, în Cupa României.

Venit în vara lui 2019 la FCSB, de la Poli Iaşi, Ionuţ Panţîru a prins deja 17 meciuri şi în actualul sezon pentru roş-albaştri, în toate competiţiile, perioadă în care a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare