Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea lui Budescu în Liga 1, ca şi făcută! ”Vine să semneze cu noi”. Unde va juca ”tricolorul”

Revenirea lui Budescu în Liga 1, ca şi făcută! ”Vine să semneze cu noi”. Unde va juca ”tricolorul”

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu e tot mai aproape de o revenire în Liga 1.

Constantin Budescu a plecat la Damac în perioada de mercato din iarnă, dar se apropie deja de o revenire în Liga 1. Deşi ”tricolorul” a impresionat în Arabia Saudită, cu patru pase decisive oferite în 12 meciuri, mijlocaşul ofenisv nu s-a integrat şi ar fi interesat de o revenire, mai ales după ce şi prietenul Alibec s-a întors.

Iar cei doi şi Şumudică ar putea fi reuniţi în Gruia, conform patronului Neluţu Varga. Finanţatorul CFR-ului a dezvăluit că transferul lui Budescu este aproape confirmat şi că internaţionalul român va veni în ţară în săptămâna ce urmează pentru a semna cu campioana.

Revenirea lui Budescu în Liga 1, ca şi făcută!

”Budescu, în proporţie de 80%, vine să semneze cu noi săptămâna aceasta. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-şi rezolve problemele cu arabii şi să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec.

Sunt convins că Şumudică va scoate maximum din aceşti doi jucători atât de talentaţi. Sunt foarte mulţumit de Şumi, e un antrenor inteligent, are acel ceva prin care tot vestiarul e trup şi suflet cu el”, a declarat Varga, pentru Fanatik.

Sub conducerea lui Marius Şumudică, Denis Alibec şi Constantin Budescu au câştigat titlul în 2016. În cel mai bun sezon din istoria Astrei, cei trei au condus echipa spre un triumf neşteptat.

Afla mai multe despre: constantin budescubudescu cfrcfr clujtransfer budescurevenire budescu liga 1 

viewscnt
Articole similare