Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rio Ferdinand a dat verdictul! Cine este cel mai bun apărător central din Premier League: ”Ruben Dias e aproape, dar el e peste”

Rio Ferdinand a dat verdictul! Cine este cel mai bun apărător central din Premier League: ”Ruben Dias e aproape, dar el e peste”

Premier League

Comentarii

Rio Ferdinand, legendarul fundaş al lui Manchester United, l-a denumit pe Antonio Rudiger ca cel mai bun fundaş din Premier League, peste Virgil Van Dijk sau Ruben Dias.

În ultimele sezoane din Premier League, echipa care a ieşit campioană a fost, de cele mai multe ori, formaţia cu cea mai solidă apărare. Van Dijk şi Ruben Dias au câştigat premii individuale pentru prestaţiile lor, care au contribuit la titlurile câştigate de Liverpool şi City, însă Rio Ferdinand vede un nou jucător ca fiind cel mai bun fundaş central din Premier League.

Legendarul apărător al lui Manchester United este de părere că, odată cu venirea lui Thomas Tuchel, Antonio Rudiger a devenit cel mai valoros fundaş central din Premier League. Neamţul este stopper-ul din partea stângă a sistemului cu trei apărători al lui Tuchel, poziţie în care impresionase anterior şi sub conducerea lui Antonio Conte, în urmă cu câteva sezoane.

Cine este cel mai bun apărător central din Premier League

Dar odată cu venirea lui Tuchel, Ferdinand este de părere că internaţionalul german a crescut imens. Englezul a explicat că atuul pe care îl are Rudiger peste apărători precum Ruben Dias este că poate şi marca, aşa cum a făcut-o şi în ultima etapă, împotriva rivalei Tottenham.

De când Tuchel a venit la Chelsea, cred că Rudiger a devenit cel mai bun fundaş central din Premier League. Dias e aproape de el, dar cred că germanul este peste, pentru că reuşeşte şi să marcheze.

Lampard nu prea îl plăcea, chiar erau zvonuri că îl va pune pe lista de transferuri. Indiferent de valoarea ta, când managerul nu îţi oferă încredere, e greu să ai evoluţii constant bune. Acum, Rudiger arată cât este de bun", a explicat Rio Ferdinand într-o emisiune realizată pe canalul său de YouTube.

Afla mai multe despre: chelseathomas tuchelantonio rudigerrio ferdinand 

viewscnt
Articole similare