Experiențe împreună.
You are here:

Rusescu se antrenează cu o echipă bună din Liga 1. EXCLUSIV | ”Urmează să vedem ce se va întâmpla de aici încolo”

Rusescu se antrenează cu o echipă bună din Liga 1. EXCLUSIV | ”Urmează să vedem ce se va întâmpla de aici încolo”

Liga 1

Comentarii

Raul Rusescu se antrenează cu revelaţia Ligii 1 şi spune că a avut oferte, însă negocierile nu s-au încheiat cu succes.

Fost golgheter al Ligii 1, Raul Rusescu este în prezent liber de contract. Atacantul de 33 de ani s-a despărţit în vară de Academica Clinceni, alături de care în sezonul trecut a reuşit să intre în play-off-ul Ligii 1.

În prezent, Raul Rusescu n-a reuşit să ajungă la un acord după ofertele pe care le-a primit şi se antrenează cu una dintre revelaţiile Ligii 1.

Raul Rusescu se antrenează cu revelaţia Ligii 1: ”Am avut câteva oferte”

Raul Rusescu a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din România, în ultimul deceniu. A ieşit golgheter cu FCSB, alături de care a jucat şi în grupele cupelor europene.

În vara lui 2013, după un sezon excelent, s-a transferat de la FCSB la FC Sevilla contra sumei de 2,2 milioane de euro.

Însă Rusescu este departe de acele vremuri. Fostul internaţional român a rămas în vară liber de contract, după ce n-a mai vrut să continue la Academica Clinceni, echipă care încă de atunci avea probleme financiare.

În toată această perioadă, Raul Rusescu a fost în negocieri cu mai multe echipe şi a fost interesat în primul rând să plece în străinătate. Până acum, n-a avut prea mult succes.

În prezent, Raul Rusescu se antrenează cu FC Voluntari, revelaţia Ligii 1, care ocupă locul 3 în clasament, după 12 etape, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

După o discuţie cu antrenorul Liviu Ciobotariu, Rusescu a primit acceptul să se pregătească alături de echipa ilfoveană.

”După ce s-a încheiat sezonul trecut n-am mai semnat cu nicio echipă. În clipa de faţă mă antrenez cu FC Voluntari, de ceva vreme.

Am avut câteva oferte, dar până acum nu am căzut la un consens pentru a semna cu cineva. Urmează să vedem ce se va întâmpla de aici încolo”, a declarat Raul Rusescu pentru telekomsport.ro.

Autor: Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare