Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a aflat viitoarea destinaţie a lui Bernardo Silva. Starul lui Manchester City s-a decis

S-a aflat viitoarea destinaţie a lui Bernardo Silva. Starul lui Manchester City s-a decis

Manchester City

Comentarii

Potrivit presei din Marea Britanie, Bernardo Silva vrea să se transfere în Spania.

Bernardo Silva a revenit la antrenamentele echipei sale de club, dar starul portughez nu vrea să mai rămână la Manchester City, anunţă presa engleză.

Guardiola pregăteşte transferul lui Jack Grealish de la Aston Villa, iar pe Ettihad ar putea ajunge şi super starul naţionalei Angliei, Harry Kane.

Bernardo Silva este convins astfel că locul său nu mai este la Manchester City, iar jucătorul le-ar fi transmis agenţilor săi că şi-ar dori să încerce o nouă experienţă, în Spania.

De serviciile sale sunt interesante atât FC Barcelona, cât şi Atletico Madrid, doar că prima dintre echipe nu-şi permite transferul fotbalistului în acest moment. Atletico ar vrea să-l aducă pe Bernardo Silva în locul lui Saul Niguez, fotbalist care îşi caută de asemenea o altă echipă în această vară.

Dacă destinaţia preferată a lui Bernardo Silva este Spania, presa engleză anunţă că de starul portughez mai este interesată şi Juventus Torino, club care l-ar dori sub formă de împrumut, cu posibilitate de achiziţionare definitivă după un sezon.

Afla mai multe despre: bernardo silva 

viewscnt
Articole similare