Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să tacă Gigi? Asta e cea mai bună glumă”. Fostul patron din Liga 1 care nu crede că Becali se poate schimba

”Să tacă Gigi? Asta e cea mai bună glumă”. Fostul patron din Liga 1 care nu crede că Becali se poate schimba

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că odată cu aducerea lui Edi Iordănescu la echipă, nu va mai interveni peste acesta, însă Adrian Porumboiu nu îl crede pe patronul FCSB-ului.

Gigi Becali intervine asupra deciziilor antrenorilor de la FCSB încă de când a luat echipa. Însă, doar în ultimii ani a devenit asta o problemă. Dacă Olăroiu şi Reghecampf ştiau cum să îşi impună ideile, în ultimele sezoane, antrenorii nu au mai fost recrutaţi pe merit de Becali, ci pe criteriul de ascultare.

Practic, latifundiarul dorea pe cineva care doar să pregătească echipa, iar el să ia toate deciziile precum schimbări sau formulă de start. Însă, după ce a eşuat clar cu aecastă abordare în ultimii ani, Becali a declarat că nu va mai interveni, odată cu aducerea lui Edi Iordănescu. Mai mult, latifundiarul a afirmat că nici nu va mai vorbi la televizor, pentru a nu critica nici jucătorii şi nici antrenorul.

Însă nu toată lumea este convinsă de spusele lui Becali. Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, s-a amuzat pe ideea că finanţatorul FCSB-ului va mai interveni la echipă. Omul de afaceri îl cunoaşte bine pe Gigi Becali şi nu crede că acesta se va putea abţine din a se băga peste Edi Iordănescu.

Fostul patron din Liga 1 care nu crede că Becali se poate schimba

"Să tacă Gigi? Asta e cea mai bună glumă! Îl vedeţi pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta", a spus Porumboiu, la Pro X.

FCSB vrea titlul în actualul sezon, după ce nu a mai reuşit să câştige Liga 1 din 2015. Atunci, sub conducerea lui Costel Gâlcă, ”roş-albaştrii” cucereau tripla, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii.

După plecarea fostului internaţional român, pe bancă au mai stat Mirel Rădoi, Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja, Bogdan Andone, Bogdan Vintilă şi Toni Petrea, însă niciunul nu a putut să aducă titlul înapoi la Bucureşti. Doar o Cupă au reuşit să mai câştige ”roş-albaştrii”, în 2020, sub conducerea lui Petrea.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordănescuadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare